Obsah diskusie

Diskusia k: Referendum

    • RE: Referendum 05.02.2015 | 00:05
      samalama   Návštevník

      pocuvajte vy dvaja buzeranti:

      1. buzerancia je choroba. a tak ako slepy nemoze riadit auto, tak ako psychopat je zavrety v klietke, tak ako nakazeny ebolou je v karantene, tak isto buzerant nemoze vychovavat dieta. buzerancia je chyba v systeme - v prirode. stava sa to. chujov mate na to, aby ste splnili svoju jedinu prirodzenu a najdolezitejsiu funkciu vo svojom zivote - rozmnozili sa - a tak zabezpecili prezitie svojho druhu na zemi. a strkanim chuja do riti ineho buzeranta to urcite nedosiahnete.

      2. to co je argument, ze uz aj v starom rime boli buksanty?! takze ked sa vojny viedli uz v minulosti (vlastne ludstvo stale bojuje), tak je to v poriadku, hej? alebo ked v stredoveku cirkev upalovala "bosorky", tak dnes mozeme upalovat veriacich, lebo sak co, v minulosti sa to dialo, takze je to ok?! to co je za obmedzeny nazor?! a ty mas volebne pravo?!

      ludia mali by ste vypnut vsetko, co ide na prud, a mozno by ste pochoplili, co je "zivot". pretoze to je jedine vec, ktoru mate. nic ine, vsetko ostatne je pominutelne. takze vam odporucam ist do lesa a sa zamysliet sa nad sebou a nad tym, ci je pre vas hodnotejsie mat nejaky blby tablet, alebo zdravu zeleninu. a mozno to raz aj pochopite.....