Apple môže v U.S.A. dostať zákaz dovozu svojich výrobkov!

21.08.2012 | 12:21 | dodoedo | Novinky

Vzhľadom na vzniknutú situáciu v Google divízii Motorola Mobility, opakované sťažnosti končiace sa bez reakcie Apple, sa vedenie Google divízie Motorola Mobility rozhodlo opätovne podať stažnosť do "U.S. International Trade Commission", v ktorej si uplatňuje porušenie 7 základných Motorola-patentov (porušenie od Apple Inc.). Toto sa automaticky stáva podnetom na nové súdne patentové konanie proti Apple Inc.. Podanie "de fakto" usiluje o zákaz dovozu (do U.S.A.) prevažnej väčšiny zariadení od Apple - iPhone, iPad a Mac počítače. Všetky produkty od Apple Inc. sú totiž vyrábané v Ázii. Americká komisia má 24. augusta tohoto roku rozhodnúť o predchádzajúcej sťažnosti Motorola, pričom Apple môže v U.S.A. dostať zákaz dovozu svojich výrobkov!

    • appleportal 25.08.2012 | 06:24
      Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
      Spolocnost Apple zaknihovala prve velke vitazstvo proti Samsungu. Je pravdepodobne, ze aj Google skonci rovnako ako korejsky vyrobca, kedze ich obvinenia stoja na vode. Dufam vsak, ze prave porazka Googlu bude tou povestnou poslednou kvapkou, ktora nastartuje zaciatok konca tychto nezmyselnych patentov.
      Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity