Namakaný deň 2019

15.03.2019 | 13:33 | mirek biňas | Novinky

Namakaný deň je domácim podujatím, ktoré vo svete nájdete pod názvom Makers Day (z toho vznikol voľný preklad do slovenčiny – Namakaný Deň). Počas dňa sa môžete zúčastniť rozličných sprievodných akcií, ktorými sú napríklad prednášky namakaných rečníkov, ktorí vám predstavia zaujímavé nástroje. Môžete navštíviť tvorivé dielne a pod dohľadom našich makačov si môžete mnohé veci vyskúšať sami. Alebo môžete zájsť do výstavnej miestnosti, v rámci ktorej sa môžete prísť aj vy pochváliť s vašou tvorbou alebo len tak pokecať s inými makačmi.

Kvôli každoročnému zvyšujúcemu sa záujmu o podujatie zo strany stredných škôl sme tento ročník venovali práve im. Z veľkej časti bude obsah tvorený práve prednáškami, ktoré sa budú snažiť popularizovať problematiku IoT, programovania a kutilstva. Rovnako sa tak témami a hlavne tvorivými dielňami budeme snažiť motivovať učiteľov vyskúšať niečo nové a ponúknuť im pomoc pri zavádzaní zmien do ich výučby. Ale nebojte sa - nezabudli sme ani na profesionálov.

Ak máte námet na vlastnú tému, vlastnú tvorivú dielňu alebo sa chcete pochváliť tým, čo ste vymysleli, zrealizovali alebo ako ste zatraktívnili výučbu pre svojich študentov, stále sa môžete prihlásiť vyplnením tohto namakaného formulára.

Už teraz sa na vás všetkých tešíme a veríme, že tento ročník bude aspoň taký dobrý, ako bol ten minulý.