linuxos blokovanie pouzivatela

Sekcia: Komunita 20.09.2007 | 20:35
nervozny user   Návštevník
Dobrý deň admini Linuxos.sk

Veľmi ma rušia (ba priam nasierajú) príspevky a správičky od jedného človeka. Potešilo by ma, keby som mohol vypnúť zobrazovanie príspevkov od neho v nastaveniach stránky (v svojom profile).

Ďakujem [toto nie je vtip]

A ešte jedna otázka: aj vás sere?
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 20:54
      jaaa   Návštevník
      napis od koho prispevky lebo teraz series ty mna
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:12
      dare_devil - neprihlaseny   Návštevník
      Neviem ale zda sa mi ze to je Stano Hoferek :D Nic proti samozrejme :)))
      • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:28
        Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
        To bol tiez moj tip, ale nechcel som to sem napisat, aby som niekoho neurazil :)
        Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:01
          upokojeny user   Návštevník
          a co urobil ??? viem ze pise svoj vesely manual a to je asi vsetko. a ze pise napravo spravy. vsak ale tie moze byt kazdy aspon teda myslim a ak nie tak ma opravte
          • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:38
            Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
            Neviem, mne nic. Ale tento uzivatel mi proste napadol ako prvy. Moze to byt tym, ze ma vela prispevkov. Pripadne to este moze byt uid0 :)
            Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:14
      Avatar eNuke Gentoo macosx  Používateľ
      Boze neries chujoviny a chop sa dakej prace!!
      Learnt to farth!!!
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:16
      Avatar Miroslav Bendík Gentoo  Administrátor
      Hmm, dorobiť checkbox "Blokovať stana?" :D
      Stano, prepáč ale nedalo sa, ja si musim z niekoho robiť srandu ;)
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:27
      WlaSaTy   Návštevník
      Ahoj nervozny user,

      Stano je síce nad mieru agílny, ale aspoň sa na rozdiel od Teba dokáže podpísať. Ak Ťa rozčulujú jeho správy a komentáre, tak ich jednoducho nečítaj. Do televízie tiež nepíšeš aby prestali obchodovať s mojsejovcami. Biznis je Biznis a každý má právo na vyjadrenie, samozrejme v rámci slušnosti a úsavného zákonodárstva.
      • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:30
        Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
        Ale myslim si, ze dat niektorych diskutujucich do ignore listu nie je niekedy na skodu, casto sa tak da zcucnut diskusia na polovicu a vyhnut sa off-topic threadom. Na abclinuxu.cz to maju vyriesene velmi dobre a linuxos.sk by sa mohol inspirovat.
        Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:48
          Avatar borg Fedora  Administrátor
          no abclinuxu.cz nebezi na shakalovi :)
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 23:13
          WlaSaTy   Návštevník
          na abclinuxu nie je ignore list ale možnosť zrolovať vlákno. To má ovšem nevýhody pretože sa do danej časti vlákna môže priplichtiť niečo užitočné. A čo sa stane ak budeme ignorovať niečo rozumné a užitočné? to už nehám na každom zvlášť.
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 23:21
          Avatar srigi   Používateľ
          Lenze tak sa mozu dost podstatne rozpadnut vlakna, text bude vypadavat z kontextu.
          • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 03:29
            Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
            Toto nechapem. Na abclinuxu to funguje tak, ze cely strom s korenom v najvyssie polozenom prispevku niektoreho z ignorovanych uzivatelov v povodnom strome je zrolovany do malej nenapadnej gundze a ked uzivatel (akoze ja) chce, tak si ho moze rozbalit. Ide o to, ze je defaultne zbalene. Uzivatel je tak casto usetreny o nutnost scrollovat cez siahodlhe flamy. Keby sa k tomu este pridala moznost oznacit kazdy jeden prispevok ako flamoidny a tie zgundzovat tiez, nebol by som proti. Samozrejme, kazdy by si mohol vybrat v nastaveniach profilu, ci chce, aby tie prispevky takto zgundzovateli alebo nie.
            Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
            • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 15:26
              Avatar srigi   Používateľ
              Aha, tak potom O.K. Na Abicku moc nediskutujem, takze som zatial nikoho neblokoval == nemam skusenosti.
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:39
      Avatar m4rtin.m   Používateľ
      stano hoferek ma tiez stve, ale mam pri tom blby pocit...

      dufam ze mu nase kritizovanie neznechuti linux... (hoci....... aspon by bol pokoj :-)
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 21:46
      Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
      Ahoj nervozny pouzivatel internetu, a pravdepodobne aj Linuxu.

      Ano, niektore moje spravy su otravne, to priznavam. Snazim sa pomoct zacinajucim pouzivatelom a tiez sa pytam sam per seba, pre nejaky dobre mysleny dovod.

      Napriklad som sa pytal na Linux/linux. Pravdepodobne mas na mysli tento prispevok, tak jeho zmysel skusim vysvetlit.

      Zaujimalo ma pouzitie Linuxu/linuxu z pohladu manualu. Pisat tam Linux alebo linux? Aby v tom zacinajuci clovek nemal bordel, tak by bolo dobre dohodnut sa na pomenovani. Linux je coraz rozsirenejsie slovo, hlavne na tomto serveri s touto problematikou. V minulosti bolo napriklad pretvorene slovo Internet na internet. uz to totiz nebol sci-fh high-tech pojem, ale bezna vec, ktora sa "spusta kliknutim na ikonku". Tak isto je dnes Linux/linux v stadiu, ked sa dostava do povedomia beznych ludi ako coraz beznejsia vec.

      Dalej ma to napadlo v suvislosti s distribuciami. Ma byt Mint Linux alebo Mint linux? Clem Lefebvre to vyriešil po svojom, a pomenoval svoj systém Linux Mint. L je zaciatocne pismeno a hotovo. Teraz ked som sa dostal do stadia, ze sa pokusam urobit vlastnu distribuciu (aby si sa nenahneval tak ani nepoviem aku), tak mam rovnaky problem. Druhe slovo je prave ten L(l)inux. Ake dat do nadpisov a vsade mozne? Pred jednostrannym posudzovanim som sa rozhodol o slobodnu diskusiu, kde moze kazdy prejavit svoj nazor.

      Veci suvisiace s mnou mozes riesit tu, alebo so mnou cez E-mail, Jabber (ak vies co to je. Bez urazky) alebo inym sposobom. Ak to budes riesit tu, vyvolas vlnu odporu proti sebe samemu.

      Tu na tomto serveri su ludia, ktori si robia zo mna obcas srandu. Tak isto si aj ja robim srandu obcas z niekoho. Je to uplne bezne. Ale je rozdiel sranda s umyslom poradit, prinutit pouzivat tie sive a biele bunky pod lebkou, a sranda len za ucelom niekoho zhodit. Ta sa casto obracia na toho, kto je uz taky neskutocne srandovny... alebo si to aspon mysli... rozmyslaj nad tym...

      Dakujem za pozornost :)
      • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:03
        dare_devil - neprihlaseny   Návštevník
        Mozno to je off topic, mozno nie ale blokovat by sa nemalo, co nechces necitaj, ale predstav si ze by si sa nieco pytal, ty by si si blokol stana a on by ti poradil ako nieco mas spravit pretoze to uz robil, popripade ta odkaze na svoj manual, no ty to neuvidis, skoncis s linuxom pretoze ti ,,to nejde'' a budes na linuxos.sk nastavany ze sme ti nepomohli... Tot moj nazor ( po premysleni :)) Aj ked Stana niekedy nemusim, casto pomoze a to sa ceni, len by sa nemusel pytat hluposti ako ci je Linux s "L" alebo s "l" :P Poucme sa z toho vsetcia.. btw Stano pokracuj v manuali ;) pamatam si prve verzie a ked som si vcera pozrel ten novy, skoro mi spadla sanka, dost obsiahle a celkom dobre informacie.. good luck,
      • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:03
        ---   Návštevník
        Stano ,mna tiez tvoje reci privadzajui do ..., hlavne ked sa tvaris ako majster sveta v linuxe a mam v cerstvej pamati tvoje primitivne otazky spred x mesiacov a teraz poucas zaciatocnikov.
        Obcas sledujem tvoje prispevky ,vzdy su o nastavovani farbiciek a podobnych veciach ,z toho usudzujem ze tam koncie tvoje znalosti. Moje znalosti tiez nie su nic extra ,ale nehram sa tu na prebornika ,ktori pozna cely linuxovy svet.
        Pises ze sa pokusas urobit vlastne distro. Je tam nieco ine okrem tych grafickych srand tvoje? Ja s tvojimi schopnostami , by som to nenazval inac ako ze si koordinator.
        A dat do diskusie otazku ci Linux alebo linux je vrchol. Ono na distre su dolezitejsie veci, ako ci sa to pise s malym alebo velkym L.

        >Veci suvisiace s mnou mozes riesit tu, alebo so mnou cez E-mail, Jabber (ak vies co to je. Bez urazky)<
        A ty si vedel co je to jabber pred par mesiacmi ,kym si to objavil? Preco podcenujes ludi?
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:12
          Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
          Ahoj clovek bez logickeho podpisu. Ano podpisat som sa vedel. Uz v prvej triede. Napisal som takych 5 pismen neistou rukou. Ty mas urcite viac ako 6 ci 7 rokov, ale nenaucil si sa to...

          Moje znalosti Linuxu su v porovnani napriklad s mirom Bendikom na urovni dlazobnej kocky. Myslim ze aj tvoje. Neviem ci sa rad ucis nove veci, ale ja rozhodne ano. Mam velmi vela hlupych otazok, a ked sa ma potom niekto pyta na to iste, tak viem odpovedat.

          Preco prave nastavovanie farbiciek? Dost rad by som vedel ako si na to prisiel...

          Ano pokusam sa urobit vlastne distro. Ak chces vediet co je tam nove, tak sa spytaj. Alebo skus pozriet stranku projektu, skus si precitat vlastnosti ktore navrhujem. Ale nie, ide len o farbicky. Podla teba sa snazim urobit vsetko zelene aby som si nieco dokazal. Ak cakas ze Ti idem vymenovavat, co planujem porobit, tak sa nedockas. Lebo uz som to viac ako 1x pisal.

          Ta otazka dostala aj normalnu odpoved. A ak si cital co som napisal v tejto teme vyssie, tak vies preco som to napisal. Ak to nevidis, zvacsi si pismo v tvojom internetovom prehliadaci.

          Pred niekolkymi mesiacmi som nevedel co je jabber, teraz to uz viem. V 1. triede zakladnej skoly sa mladi ludkovia ucili podpisat. Ty si sa to nenaucil.

          :)
          • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 22:37
            ---   Návštevník
            Znova sa pytam preco sa spravas nadradene a podcenujes ludi? Na to si doteraz neodpovedal.
            A aby to bolo k teme ,ano tvoje spravy su sama chyba a ked uz nie ,tak je to pisane neskutocne infantilnym stylom (napr. poznate Open office..., najdu sa aj skutocne perly , ale nechce sa mi to hladat ,nemam na to cas) , podobne ten tvoj manual. Citaju to tu ludia s vyssim IQ ako predpokladas. Chce to rozhodne vyssiu uroven.
            • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 23:30
              Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
              Ano. Pomozes mi so zlepsovanim urovne?

              Taka otazka... preco sa podla teba citim nadradene? Iste robim si srandu z ludi, ktori sa snazia robit srandu zo mna. Ale stale neviem o tom podcenovani...

              Ak napisem napriklad, ze sa nedokazes podpisat, tak to ma svoju pricinu... :)
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 20.09.2007 | 23:43
      Avatar Frantisek Klabzuba Debian  Používateľ
      aj mna uid0 vytaca
      • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 00:03
        Avatar Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko  Administrátor
        +1 :D (stale nemam KOFOLU!!!)
        Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
        • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 09:13
          Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
          ak budes dobry tak Ti ju kupim :)

          inak mna vytacaju ludia neschopny sa podpisat :) takze kym Vas hneva inteligentny clovek, mna rozne zaspate individua :)
          • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 14:37
            Avatar borg Fedora  Administrátor
            myslis overti identitu napriklad digitalnym podpisom? tak to sa nacakas
    • Re: linuxos blokovanie pouzivatela 21.09.2007 | 15:43
      Avatar Milan Dvorský debian,mint kde,android  Administrátor
      blokovanie stana hofereka mi nevyriesi technicky problem a ani mi nezarobi na chleba. castokrat sa stalo, ze jeho iniciativa pomohla mne ale aj inym. netvrdim, ze jeho aktivita je az mozno prehnana, ale ako jeden z mala nieco robi narozdiel od zopar pindajucich. zakladanim podobnych malomyselnych threadov sa zbytocne zapratava databaza ako aj sa plytva (napriklad i mojim vzacnym) casom ... lockujem temu. nerieste kraviny a budte radsej uzitocni. ak nemate co na robote, povysavajte alebo umyte byt, ci pomozte susede - dochodkyni s nakupom. howgh.