priserny upload

Sekcia: Aplikácie & Desktop 06.12.2007 | 03:30
Avatar kosto   Používateľ
ahojte, mam dotaz, ktory som nevedel vyriesit ani po prehladani fora, alebo to tu je ... no neviem ... som novacik na linuxe, ale akotak sa mi dari rozchodit aplikacie, kt. som pouzival na woknach, ale pri torrentoch mam taky zaujimavavy ukaz ... stahujem 200 kB/s ale odosielam !! len 0,2 kB/s !! mam ubuntu 7.04, podla navodov som odpojil ipv6, nastavil Nat, dal dajak dokopy iptables a na firestarteri som povolil komunikaciu aj von aj dnu, mam modem microcom AD2706, pripojenie od T-comu, pootvarane porty. Ked som sa po tyzdni vratil na wokna a dal si uTorrent, ten si to pohode svistal 200kB/s a upload 30-50kB/s. Stalo sa to niekomu daco podobne, alebo mam nieco zle, prip. som si nieco nevsimol ... ??? neviem cez tuto vec prejst . Predom vdaka za pomoc.
    • Re: priserny upload 06.12.2007 | 07:43
      Avatar Pavol XV U910-32b (Ubuntu 9.10 32bit)  Používateľ
      Nerozumiem dobre tomu, citujem "... som novacik na linuxe, ale akotak sa mi dari rozchodit aplikacie, kt. som pouzival na woknach, ale pri torrentoch mam taky zaujimavavy ukaz ..." Ked som dobre pochopil ty si na stahovanie torrentov spojazdnil windowsacky program?

      Takze ked som to dobre pochopil tak skus nejaky torrent program pre linux, hoc ja sice velmi nestahujem ale deluge mi ide v pohode.
      <o> http://zaweli.yw.sk/ Pavol XV
    • Re: priserny upload 06.12.2007 | 14:07
      ---   Návštevník
      nerozumiem celkom tomuto:
      dal dajak dokopy iptables a na firestarteri som povolil komunikaciu aj von aj dnu
      mam nieco podobne ako ty az na to ze router vigor a nastavujem akurat DNS aby mi to svistalo a nevliekol sa firefox , vypinam ipv6 a vo firestarteri nastavujem port na ktorom mi idu torrenty. V routri mam otvoreny tento port. Ziadne iptables rucne nenastavujem .Tak neviem ci si tam nieco "neporiesil" navyse co nebolo treba.