Odoslanie formulara

Sekcia: Programovanie 22.01.2008 | 01:25
Marek   Návštevník
Dobry vecer. Chcel by som sa Vas spytat ako mam zadeklarovat php skriptu polozku HTML formulara napr. meno? Skript funguje, dokaze otvorit subor, zapisat don udaja a udaje aj vypisat, no neviem ako mu mam povedat, aby do suboru zapisal spominanu polozku formulara. dakujem za radu. Funguje to tak ze na hlavnej stranke je formular do ktoreho vlozite svoje meno a po stlaceni ok sa spusti spominany php skript.
PS: Staci iba deklaracia polozky formulara
    • Re: Odoslanie formulara 22.01.2008 | 01:35
      Marek   Návštevník
      <?php

      $filename = FOpen ("test.txt" , "w");
      FPutS($filename, polozka formulara??? );
      FClose($filename);
      $filename = FOpen ("test.txt" , "r");
      ReadFile("test.txt");
      FClose($filename);
      ?>
      Tu je ten skript, ktory sa spusti po submit formulara
    • Re: Odoslanie formulara 22.01.2008 | 06:11
      Avatar Milan Dvorský debian,mint kde,android  Administrátor
      <input name="meno" value="sem zadajte svoje meno">
      a potom v PHP si posuvas udaj $_POST[meno]
      • Re: Odoslanie formulara 22.01.2008 | 13:37
        Marek   Návštevník
        Dakujem, funguje to. Este mam otazocku: Ako poviem skriptu, ktory spracuje udaje, aby na konci operacie refresol index.php?