Nefunkčný zvuk pri Video súboroch
Nechapem vcom je chyba, je pravda ze mam dualboot a myslim si ze by to mohlo byt aj vtom ale inak netusim ...
Mate niekto alebo ste mali podobny problem ???
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Toto je ako mozne ???
Mplayer mi vypisal tento error ::: Could not open/initialize audio device -> no sound
Nechapem co mi to robi a leze mi to na nervy ...
sudo /etc/init.d/alsasound restart
Nejake trvale riesenie nie je, co by mi zabezpecilo vypadavanie toho zvuku ???
Takze ked chcem pozerat filmy musim vypnut QIP, nuz hadam sa stym nejak zmierim ...
Aky je podla vas dobry komunikator pod Linuxom ???
Čisto na jabber je dobrý podľa mňa gajim. Na množstvo protokolov jednoznačne pidgin. Vie všetko čo treba pre ICQ ale na jabber je slabý (nevie napríklad prehliadať služby servra)
Mate nieto odskusany Kopete ? Vyzera celkom dobre, ale neni len pre KDE graficke prostredie ? Spustim to aj v Gnome ? No a to PSI uz duplovane netusim ze co je ...
Spravil som leták na propagáciu jabbera. Ale nechcem sa vtierať aby to niekto zas nebral zle :) Ale odkaz je dole v mojom podpise.
Mimochodom aj moji známi mali hlavne icq. Prechod na jabber som vyriešil poslaním hromadnej správy a kto chce môže plsať mail (kontrolujem síce občas raz za niekoľko týždňov ...), môže zavolať (keď nemám vybitú baterku ...), alebo si môže zriadiť jabber účet.