Cavte neviete ci existuje niejaky program na linux kde si nahadzem linky a odkazy na rapida a ten program mi ich bude stahovat. Vo win som nieco take videl normalne sa dali pridat adresy a ten program ich pekne postahoval. Hoci ho nemam zaplateny ... preto zhanam znova tem program lebo nemusim byt pri PC aby som si vyckal minuty a potom dal stiahnut ...ten program by to robil za mna. Za den by stiahol 2 filmy vecer by som to akurat pozrel a naklikal by som dalsie 2.
pre cloveka s takym netom by som skor odporucil torrenty...
uspech americkeho filmoveho priemyslu je zalozeny na tom ze vrazaju tazke peniaze do tvorby komercnych filmov ktore potom ponukaju zdarma na sirenie bez naroku na honorar :-P
pri niekotorych filmoch su dokonca ochotni zaplatit divakom za to ze budu taki las kavi a pozru si ich :-D
ved oni su taki dobrosrdecni ludia. drm sa filmove studia samozrejme nikdy nesnazili presadit - to je iba dezinformacia :-D :-D
Minule som chcel na stranku cvaknito.sk a nic - biela stranka, takze neviem ako by som to teraz objednal a cez koho, ked oni boli, su jediny....
javascript?