ActiveX for linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ActiveX for linux 28.02.2008 | 17:12voxar Linux Mint, Používateľneviem ci wine-doors tam nainstalujes... deb balicek je to na ubuntu ... kazdopadne pozriZačať používat Linux ja ako prestať fajčiť... potrápi ťa to , ale potom je lepšie
-
Re: ActiveX for linux 28.02.2008 | 17:58Ladislav Michnovic SuSE PoužívateľOd Active X uz utiekol aj samotny autor, pretoze zistil aka bezpecnostna diera to je.Only man who sells empty boxes is the undertaker.
-
Re: ActiveX for linux 29.02.2008 | 12:39karol Mandriva 2008.1 PoužívateľJe mi jasne ze to je bezpecnostna diera a viem si predstavit hned niekolko sposobov ako by sa dala zneuzit, ale pokial by to bezalo v chranenom rezime, kde by to v podstate nemalo pristup k skutocnemu systemu, ale iba k nejakemu emulovanemu, pracovalo by to v podstate s fiktivnym systemom a do normalneho by to nemalo prava zasahovat - myslim ze az taka hrozba by to nebola."Operátor pozorovania prítomnosti nekomutuje s operátorom reality.Nemôžeme teda popísať realitu okolo nás bez toho aby sme ju ovplyvnili." <br/>
-
Re: ActiveX for linux 29.02.2008 | 14:58Ladislav Michnovic SuSE PoužívateľTo som si len povzdychol, ze kataster spravili pomerne nedavno na uz mrtvej technologii. Ospraveldnujem sa za odklon od povodnej otazky.Only man who sells empty boxes is the undertaker.
-
Re: ActiveX for linux 29.02.2008 | 17:08WlaSaTy Návštevníkkataster sa tu kedysi riesil s tym ze to ako tak fungovalo s pouzitim ies4linux. ale ci tam uz funguje tlac, to netusim. rovnako ako aj netusim ci uz nahradili ten autodesk plugin ktory imho existuje aj pre linux na inej baze ako activeZ len sa neda najst.
-
-
-
-