male utilitky
konkretne mi ide o taketo male utilitky :
z win - Music NFO Builder -> urobi nfo subor z adresara, kde sa nachadzaju hudobne subory, obsahuje mimo to bitrate, velkost, popis skladby a cugrunt sakumprask vsetky mozne i nemozne informacie o danej skladbe(ách)
a to iste aj na video ...
ako verim ze je to aj v linuxe, len sa to inak vola, ale neviem to najst, google mi neodporucajte visim na nom uz tyzdne, za akukolvek radu, ktora ma posunie kusok dopredu vam budem vsetkym povdacny.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: male utilitky 23.03.2008 | 00:08Peter S. NávštevníkA co wine? Ten win program ti v nom nepobezi?
-
Re: male utilitky 23.03.2008 | 01:32superlamer Debian RedHat FreeBSD Používateľjezis ty si nechutny...<pre>bash# grep initdefault /etc/inittab id:0:initdefault:</pre>
-
Re: male utilitky 01.04.2008 | 14:46hramat Arch + Openbox PoužívateľJezis je nechutny?Zamocnictvo, kovovyroba, mreze, brany
-
Re: male utilitky 02.04.2008 | 05:43superlamer Debian RedHat FreeBSD Používateľaj aj<pre>bash# grep initdefault /etc/inittab id:0:initdefault:</pre>
-
-
-
-
Re: male utilitky 23.03.2008 | 01:37superlamer Debian RedHat FreeBSD Používateľwww.linuxsoft.cz<pre>bash# grep initdefault /etc/inittab id:0:initdefault:</pre>
-