dva monitory
Greenie 2.1 > GNOME
aj
openSUSE 10.3 > KDE
a este sa opytam tu nech nezakladam dalsiu diskusiu:
ako sa pozriem v openSUSE cez konzolu co sa nachadza v repozitari napr.: non-oss .. nechcem vediet html cestu repozitara ale co obsahuje.. ked sa to da.. bo v yaste si viem pozriet co vssetko ponuka takze myslim ze sa to da aj textovo k tomu dostat
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: dva monitory 22.03.2008 | 17:05fantofas Greenie 2.1 a OpenSUSE 10,3 Používateľno mam dalsi problem.. openSUSE som si nainstaloval asi predvcerom a pred chvylkou som si pridal repozitar ati zo stranky opensuse.org .. nainstaloval som si ati driver a restartoval PC.. uz sa mi neda zapnut graficky rezim KDE.. nastastie sa prihlasujem v textovom rezime a tak viem tam daco porobit.. ale po zadani startx zacne vypisovat neuveritelnou rychlostou stale dokolecka donekonecna, vlastne neviem co presne ale stale sa opakuju asi 4 riadky a na konci kazdej pise "neda sa citat" .. no tak poradte ako to zachranim..Linux - Because life is too short for rebootS
-
Re: dva monitory 23.03.2008 | 12:24fantofas Greenie 2.1 a OpenSUSE 10,3 Používateľna ten problem z ATI som uz urobil samostatnu diskusiu.. :)Linux - Because life is too short for rebootS
-
-