Problem pri prehravani Flash-u

Sekcia: Aplikácie & Desktop 01.04.2008 | 16:46
Avatar Lubo FC8, Ubuntu, Solaris 10/u8  Používateľ
Zdravim!

Mam taky nestandardny problem a nejako na neho neviem najst odpoved.
Jedna sa o to ze ked zacnem s web-u pozerat nejake filmy cez flashove prehravace (filmzzz, moviefather...) tak mi vytazenie procesoru vyskoci na 100% a drzi sa tam az pokial nezavriem tu stranku. Tym padom mi zacne film sekat po 10 minutach a pritom mam dany film uz stiahnuty na disku v /tmp/.
Skusal som hrat nejake Flashove online hry a deje sa to iste proste zacnu sekat. Zacalo sa to takto spravat pravdepodobne po nejakom update.

Este snad doplnim nejake info: Kubuntu 7.04, 1,5 Ghz , 512Mb, 80Gb, najnovsia verzia flash-u
    • Re: Problem pri prehravani Flash-u 01.04.2008 | 17:55
      Avatar Igor Hlina Mac OS ML  Používateľ
      Toto je typicka chyba flashu + prehliadaca. Bud pouzi iny prehliadac, alebo downgraduj flash plugin alebo si filmy stiahni na disk a pozeraj ich cez VLC.
      while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }
      • Re: Problem pri prehravani Flash-u 03.04.2008 | 11:55
        Avatar Lubo FC8, Ubuntu, Solaris 10/u8  Používateľ
        Skusam uz druhy den najst najeku starsiu verziu flash playera ale nejako sa mi nedari... neviete mi nikto poradit nejaky archyv so starsimy verziami na stiahnutie? Btw ako je mozne ze pri hrani hier ktore su v podstate od zaciatku natiahnute do pamete maka procak na 100% a system sa sprava ako keby chcel kazdy chvilu spadnut?
        • Re: Problem pri prehravani Flash-u 04.04.2008 | 00:51
          Avatar Peter Valachovic Ubuntu 7.10  Používateľ
          Ja som mal podobny problem s Ubuntu 7.04 ale problem sa da vyriesit tym ze Flash odisntalujes a nainstalujes ten co je na Adobe stranke. Pretoze ten co je v repozitare nefunguje korektne :)
          • Re: Problem pri prehravani Flash-u 04.04.2008 | 14:13
            Avatar Lubo FC8, Ubuntu, Solaris 10/u8  Používateľ
            Skusal som ten s repozitarov aj so stranky Adobe myslim ze teraz je tam verzia 9.nieco.115 ale stale ten isty problem... neviem co stym mam robit. Ma stym problem iba 7.04? Zeby bol cas na upgrade?