VirtualBox a Internet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 01:37Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľMne to ide hneď. Máš vo virtualboxe zapnutú pre ten win sieťovú kartu ako NAT?Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 02:06TradeMark NávštevníkVyriesene... keby ma niekto podobny problem tak stacilo ze som zmenil MAC adresu na taku istu ako ma host pc ;)
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 17:34ninu Slackware, Android PoužívateľEste mi skus vysvetlit naco ti je v tom Win XP vo VBoxe net ? Staci len minimalizovat okno s WinXP a zapnut prehliadac a je to ...Slackware
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 19:15TradeMark NávštevníkAktualizacie
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 20:03Fero Volár mac OS, Ubuntu PoužívateľSP3 to vyriesi a nepotrebujes aktualizacie
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 21:35ninu Slackware, Android PoužívateľA naco su ti tie aktualizacie a net vo virtualnom Windowse ??? To co ti pomoze ??? Nemas dualboot ?Slackware
-
Re: VirtualBox a Internet 14.05.2008 | 22:13Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľNačo dualboot. Mňa by otravovalo sa furt reštartovávať. Ešteže win už nepotrebujem. Bohužiaľ tento semester som ho musel mať kvôli škole. Kvôli dualbootu by som musel prerozdeliť disk. Vo virtualbose je to omnoho pohodlnejšie. A sieť treba na výmenu súborov. Ale samotný net som tam nikdy nepoužil.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
-
-
-
-
-