upload
dokonca ani pidgin cez ICQ protokol nevie poslat vacsi subor, po urcitom case zastane po chvili sa zase rozbehne a nakoniec zastane a uz sa nepohne, ked ho zastavi a poslem znovu tak prejde dalej (na 10 krat poslem aj vacsi subor) to iste robi aj thunderbird
aj ked speed test je dobry dokonca lepsi ako ma byt:
Download Speed: 2287 kbps (285.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 381 kbps (47.6 KB/sec transfer rate)
T-com aDSL , modem je sietovy od t-comu, na ubuntu HH
+na sabayone s microcom ad2622 modem mi to nerobi(pidgin, thunerbird tam nemam)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
skusim restart modemu a tovarenske nastavenia ako radi ostatny, ale neviem ako potom nastavit na tom modeme prihlasovacie meno a heslo vie niekto poradit ??(bola k nemu win aplikacia na to nastavenie)
Ale zadávateľ má modem. Aj keď píše, že je pripojený cez ethernet kábel. Tak hádam mu reštart pomôže.
Ďakujem za rady.
vravis ze ked nahodis inu verziu ubuntu tak to ide, ako inu myslis, starsiu ?? alebo 64bit ??
ja som to vyriesil tak ze SMTP server som nastavil na azet ucet a cez ten mi odosiela maily bez problemov, prijem mam samozerejme c gmail uctu a aj ked poslem mail prijimatel vidi ze ho dostal od mojho g mail uctu
metodou pokus omyl som tomu musel napevno zadat velkost uploadu aby to odosielalo. Po odoslani zase vratim nastavenie do vychodzieho stavu. Ist to ide, ale je to dost otravne, nastastie to nepotrebujem casto. A verim ze v dalsom ubuntu , .... a ich forkoch (+ debian) to opravia.