Router+EXT. HDD
Tento dotaz jsem smeroval na ceske forum kde se me dostalo nejake rady, ale nevyresilo problem...presel jsem (na zaklade odpovedi) na firmware openwrt kamikaze 7.09 a dokonce se mi podarilo dostat i ktorrent (2.2.7) na router ale vubec nevim jestli je plne naistalovanej, ale hlavne jak ho spustit....balickama jsem rozchodil i ten HDD, teda aspon router ho "videl"....proto prosim, jestli mate nekdo zkusenosti nebo dokazete poradit (googloval jsem mraky hodin a snazil se vse udelat sam, ale jsem v pasti, protoze jsem XPckar-tedy pro nekoho BFU) jak to zprovoznit.....pokud by byly nutne nejake kompilace nebo neco slozitejsiho, tak v Linuxu jsem amater, takze s nejakym podrobnejsim navodem pls.....vsem diky za odpovedi
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
na router nainstaluj ctorrent. dokonca k nemu existuje GUI http://yodctcs.googlepages.com/
riesil som presne tento problem. mam doma wl500gp a rozhodl som sa pre 500GB LAN verziu WD disku. nepochodil som ale o nic lepsie. disk cez NFS cita/zapisuje max. 2,5MB/s :(, ale aspon to nezatazuje router
1. screen ctorrent
2. ctrl+a, d -> na pozadie
3. logout
...
...
4.login
5.screen -r (pripadne <id> ad ich mas viec na pozadi) -> na popredie
k tomu routeru dalej existuje Webif² na konfiguraciu :)
keby si daco nevedel napis :)
Nejde mi o zatazenie routra lebo takto by bezal len cez noc (kedy sa vobec nevyuziva a kedze moj ISP zaviedol "Fair Use Policy - FUP" tak mam data obmedzene). Cize ten torrentflux chcem preto lebo mi ide hlavne o stahovanie ktore mozem presne naplanovat a mat k nemu pristup z netu (mam verejnu IP). A uz pride aj moja otazka :) Myslite ze rozbehnem aj mysql server ? Alebo mate nejaky typ na stahovanie torrentov a pristup z vonku ?
dik za odpoved