Serwus tak vcera som si natiahol mandrivu 2009 free s KDE, chvilu som na to kukal ze co je tooo, no dneska som sa uz v tom naucil trochu hybat. Jedna vec ma trapi, interakcia s plasmoidmy je zalostne pomala napr ak kliknem na ikonku v plasmoide desktop pockam si aj so 5 sekund pokial sa dockam reakcie (napr oznacienie ikonky ako aktive alebo presunutie ikony na nove miesto) ide to aj ostatnym tak pomaly ??? Mam pri tom novu masinu nainstalovane drivery na grafiku (Nvidia 9600GT) tak v hw problem mevidim.
Ako to ide Vam ???
ps mas free alebo one ci powerpack verziu
KDE4 Mandrivu krapet zrychlilo - coz je fajn, vzdy mi prisla leniva...
...nebude to treba nedostatkem free ram pro live zavedení...?
btw preco by som prave omalovanky a farbicky? chapem ze pre teba je to jedine dolezite no nie je to dolezite pre kazdeho...
no.. mozno aj sem. kto vie? :)
inak, poslal som ti do mailu vyhodnotenie testu.
Ked nainstalujem drivre na Nvidiu z repozitarov tak ide pekne rychlo a plynulo ale nefunguje hw podpora pre opengl
ked naistalujem drivery sam (NVIDIA-Linux-x86-177.80-pkg1.run) tak sa to sakra spomaly ale opengl slape
navyse som prisiel na problem s navratom do konzoly (ALT + CRTL+F1 ......) vidim iba ciernu obrazovku !!!!
Tento problem sa uz tusim objavil aj v inych distrach ale este som nenasiel riesenie ako na to.
Ak niekto vie ako na to nech mi da vediet pls.