arch x86_64 && flash && firefox
cely den sa dnes snazim rozbehat flash v firefoxe. skusal som uz flash z aur repozitarov archu , potom aj samostatne stiahnuty zo stranky a nakopirovany do adresara ... a needari sa mi to ani za svet rozbehat. Neriesil niekto v poslednej dobe a neporadil by ako na to???
skusal som nakopirovat ten lib subor flasu (9 aj 10) do ./mozilla/plugin/ a potom nspluginwrapper -a -i -v , skusal som aj z aur nspluginwrapper-flash a podobne ale stale bezvysledne ... please help
za reakcie vdaka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
$ yaourt -Si nspluginwrapper-flashplugin-mozilla
Repository : AUR Unsupported
Name : nspluginwrapper-flashplugin-mozilla
Version : 10.0.12.36-1
url : http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10
Provides : nspluginwrapper-flash=10.0.12.36 nspluginwrapper-flash-beta=10.0.12.36 flashplugin-mozilla=10.0.12.36
Depends On : lib32-alsa-lib lib32-curl lib32-glibc lib32-gtk2 lib32-libgl lib32-libxt lib32-nss mozilla-common nspluginwrapper
Conflicts With : lib32-flashplugin lib32-flashplugin-beta nspluginwrapper-flash nspluginwrapper-flash-beta flashplugin-mozilla
Replaces : None
Description : 32-bit Macromedia flash plugin for Mozilla-based browsers and Archlinux x86_64 (nonfree)
Last update : 2008-10-16 02:10
Predpokladam ze vsetky zavislosti z Depends On nainstalovane mas, tak skus do
ld.so.conf
pridat/opt/lib32/lib a /opt/lib32/usr/lib
a nasledne pustit ldconfig (pravdepodobne flash nevie najst 32bit kniznice).10 flash mi tiez trochu strajkoval v 64bit FF cez nsplugginwrapper
skus si podla neho prekontrolovat ci si niekde neurobil nieco zle pripadne to skus odznova podla toho navodu.