trafic na routri
mam wifi router na ktory sa pripaja viac kompov cez wifi a jeden cez lan
ich ip aj mac adresy zistit viem aj to ci su pripojene zistit viem cez web rozhranie routra ale ze na kolko vyuzivaju siet to nie, respektive ako rychlo prenasaju data
da sa to ?? ako ?? staci mi aj link alebo nasmerovat lebo ani neviem co mam vlastne hladat
DAKUJEM
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ale ani to nejak nepotrebujem len zo zvedavosti som chcel vediet ci to pojde nejak zistit
ma jeden paket nejak obmedzenu velkost ?? je nejaka priemerna velkost paketu ?? alebo moze byt "hocijako" velky
DAKUJEM
Tym FW som myslel firmware na firewalle ktorym je router. Totizto, jediny kus zeleza ktory ma informacie pozadovaneho druhu je dany router. No a jeho ovladaci software (pri zariadeniach zvany firmware) musi taku vec podporovat aby mohol dane data spracovat do Tebou pozadovaneho tvaru. Takze ak to oficialny FW nevie, tak porozmyslaj o alternativnom.
Alebo si prejdi vsetky aktivne MAC Adresy a na chvilu nejaku vyhod. Ak ten load klesne, tak budes vediet ktory (censored) si nevie nastavit torrent ci je zavireny a zasiela spam cez email alebo s nim zasiera webove diskusie cim prehuluje kompletne pasmo pre vsetkych.
mna len zaujimalo ci by sa to dalo zistit keby som potreboval
este raz sa opytam, da sa to aspon odhadnut z tych packetov ?? alebo vobec ??