Som kupoval vcera komp. Chalanovi som doniesol cdcko s xpckom a jasne mu hovorim nech mi to tam nahodi to pc. On ze nelegalne veci nepodporuje a ze si mam kupi original za 2 a pol litra. Ja mu na to ci je ko.........? Tak mi potom povedal ze tu ma nejake Ubuntu ci co. Ze to je zadara a legalne. Ze to je to iste ako xpcko. Ho........vno. Uplne ine. Som z toho v pi............ Uz druhi den tu ani za boha nahodit moje oblubene programy a hry. Co to ku.......... vlastne je za windows to ubuntu linux? Ked som hladal nejake forum o tom windows ubuntu ani za boha po dvoch dnoch najst. Som musel volat tomu buz............. co mi to tam nahodil nech mi s tym poradil, stale nechapal co meliem a nakoniec ma odkazal na tuto stranku. Este bol nasraty, ze mu volam v nedelu na sukromni mobil.
aky programy a hry chces nahodit?
Zamysli sa co mas nainstalovane na cistom windowse, ved tam si ani mp3-jku nespustis bez doinstalovania kodekov a tu mas na vyber z viacerych moznosti..
Chod za kamosom, ktoremu nevadi ze budes mat nelegalnu cracknutu verziu Windows, nech ti ju nainstaluje, tebe pojdu vsetky hry a my budeme mat pokoj.
Maj sa.