Zamŕza Opera i Firefox
Ba dokonca zamrzne Opera i Firefox. Ak potom rozbehnem Newtoos, napríklad naživo z CD, tak ide všetko znova výborne.
Je to pre mňa (50 ročného) a odchovaného na Sinclair, PMD,Didaktik- tam by som to prepáčil, veľké sklamanie.
Newtoos bol z Ubuntov totiž prvý, čo mi dokázal po kliknutí ukázať ozajstné informácie internetového pripojenia, síce pre DNS mu stále navrhli len jedno okienko- v Mandrive už dávno vedia, že bývajú aj viaceré prekladače! Samozrejme, že sa človek potrápi a objaví, že tí moderní zlomyselníci tam na to určili medzeru a môžem si dopísať aj ďalší DNS, a teda takto mi to zasa sprznil ten Ubuntu 9.04!
Čo teraz? Odznova nainštalovať NEWTOOS? A ešte prosím, kedy budem môcť konečne pripojiť cez USB2.0 svoju Nokiu 6300 na KmobileTools a nie stále sa prepínať do Windows na MobilEdit. A prečo mi iba Ubuntu cez moju graf. kartu GForce 7300GS stále, pri nabehnutí operačného systému po reštarte z Windows, odhadzuje obraz vľavo a musím to korigovať hardvérovým tlačidlom na mojom monitore Philips? Mandriva, Suse a Fedora mi to nerobia.
Ďakujrem!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
odpoveď je veľmi, veľmi jednoduchá, až triviálna.
Ubuntu nie je jediné Linux-distro a Linux nie je iba Ubuntu.
Elitárstvo, lubos679, kazí celý Linux v očiach prostej verejnosti. A pokiaľ nechceš prijať prostý fakt, že Fedora je ako distro najrozšírenejší linux po svete, má stále viac užívateľov ako Ubuntu :-) nuž takéto reakcie, ako je táto Tvoja posledná naozaj neprospievajú k dobru našej veci.
prajem Ti pokoj a mier v duši.
:-)
Len trosku narazam na to, ako Fedoru propagujes. Ked niekomu nieco nejde, tak sa casto stane, ze navrhnes mu na odskusanie Fedoru.
V tejto teme si vsak povedal, ze existuju aj ine distribucie. Proti tomu naozaj nic nemam. :-) Ani proti tebe, aby si si nemyslel, ze som nejaky rypal, ale musel som si rypnut.
To je vsetko co som chcel. Nebudeme sa tu pajedit, forum neni od toho. :-)
Ty vlastne nemáš nič proti ničomu. Ako ničotná sa mi teda javí otázka, prečo odpisuješ ?
Ešte raz pokoj a mier do Tvojej duše.
:-)
Dalej uz odpisovat nebudem.