Pulseaudio

Sekcia: Aplikácie & Desktop 11.05.2009 | 22:54
Avatar DjBass Debian  Používateľ
Zdar. Keď s niekým volám na skype cez pulseaudio, tak mi to vyťažuje procesor na 100%. Keď si to prepnem na tento driver http://img.jezko.net/images/jvtgr76fsv3gkj384h8w.png, tak mi funguje len jedno sluchátko. Neviete mi poradiť, ako to vyriešiť?. Ďakujem.
    • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 00:48
      Avatar Branislav Poldauf Ubuntu LTS, Debian stable  Používateľ
      to bude pravdepodobne rovnaky problem ako ignoracia sluchadiel (teda nevypnutie reproduktorov)
      tu na fore je o tom topic a tam niekto vysvetluje ako spravne nastavit alsu (teda alsa-base subor)

      skus si pohladat nastavenia alsy pre tvoju zvukovku/notebook
      Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
      • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 12:17
        Avatar DjBass Debian  Používateľ
        No pozrel som tam, nastavil, ale stále mi ide len ľavý reproduktor. :(
        • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 12:20
          WlaSaTy   Návštevník
          Nieco podobne som mal aj ja, ale priamo na alse a pri inych zvukovkach. Skus pozriet ci ten lavy reprak nema stiahnutu hlasitost pri priamom pristupe cez dane zariadenie. Nutnost si prestavit zariadenie v mixeri prekvapila aj mna nakolko to "ciastocne" fungovalo.
          • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 18:41
            Avatar DjBass Debian  Používateľ
            Skúšal som sa pohrať s nastaveniami, ale nič. Nemal niekto takýto problém, alebo nevie ešte niekto poradiť?
            • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 18:48
              ---   Návštevník
              toto si videl?

              je to bug
              • Re: Pulseaudio 12.05.2009 | 23:43
                Avatar DjBass Debian  Používateľ
                Diikiii za ten druhý link. :-* :-* Našiel som tam odpoveď a ide tooooo. :)