Z Linuxe. do XP>>?
dakujem vam velmi pekne za pomoc>
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Vy daná bola LTS verzia Trisquel linux 11 pod gesciou Free Software Foundation. Trisquel 11.0 Aramo je postavený na Ubuntu 22.04 LTS s podporou do 2027.
Zdroj: Trisquel
Spoločnosť DreamWorks zverejnila zdrojové kódy svojho renderovacieho nástroja MoonRay pod open source licenciou Apache 2.0.
Zdroj: github.com
Nokia oznámila jeden z prvých lacných smartfónov so systémom Android navrhnutých na opravu doma, čo používateľom umožňuje vymeniť batériu za menej ako päť minút v spolupráci s iFixit.
Zdroj: odkaz
Špecifická distribúcia pre staré počítače, ktorá bola na puppy linuxe. Posledná verzia je z 30.1.2023.
Legacy OS je postavený na antiX / Debian Bullseye 64 Bit a momentélne je vo vývoji aj 32bitová verzia
Zdroj: Legacy OS
Tomáš Matějíček vydal nové verzie Slax v dvoch edíciách, 15.0.1 postavený na Slackware a Slax 11.6.0 na stabilnom Debiane.
Zdroj: Slax.org
Samsung vydal odporúčania na optimalizáciu MySQL pre beh na SSD. V dokumente uvádza aj benchmarky.
Zdroj: Samsung Semiconductor
15.1.2023 bola vydaná tretia minoritná verzia MX linux 21.
Zdroj: MX Linux
Vývojári linuxovej distribúcie OpenMandriva predstavili užívateľom novú rolling-release edíciu s názvom ROME. Táto edícia OpenMandrivy má vyplniť priestor medzi stabilnou a vývojovou vetvou s častejšími aktualizáciami softvérových balíčkov.
Zdroj: LinuxExpress
Po dlhej dobe bola dnes uvoľnená nová verzia Retro Virtual Machine(2.1.0). Jedná sa o veľmi zaujímavý emulátor ZX Spectra a jeho klonov. Okrem iných noviniek, dokáže nová verzia emulovať aj Sega Master System. Okrem podpory Windows a MacOS, je Retro Virtual Machine samozrejme dostupný aj pre Linux.
Zdroj: Retro Virtual Machine
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
je potrebne vediet aky presne je tam system suborov - nasledne staci hodit do google nieco nasledovne: "read ext3 in windows xp"
tako kto zna da co take nich ma poradi lebo mi skrtca cas a chcem uz to mat za seba prosim pa porate >>
a prepacte za moja slovencina ze velmi zala ale sa sanyim >> dakujem vam vsetkim>> mohamed
ten program by mal byt poskytovany vyrobcom daneho zariadenia. Vzhladom na to ze je to ale standardny Linuxovy disk mozes pouzit aj bezne programy. Clanok o nich ktory je plny obrazkov, ponukol link v prvej odpovedi, stacilo kliknut na tlacitko a prejst najdene dokumenty. Nepredpokladam ze anglicky jazyk bude pre Teba problem.
Gooooooooogle
Myslim ze Ta neprekvapim, ked napisem, ze tvoja reakcia sa dala ocakavat. Ale co priniesla okrem vrznutia stolicky?
Mimochodom, uhadnes co bolo podstatou otazky?
o com to trepes preboha?
moj bol 2 minuty po prvom. teda pribudol v case, ked ja som svoj pisal.
najprv premyslaj, kym nieco take nabuduce vypustis na web, OK? (a teraz to nemyslim v zlom, casto sa to zide aj v realnom zivote - pretoze ak sa chovas tak, ako sa chovas, tak musis byt pre mnohych ludi velmi velmi neprijemnou osobou)
Mimochodom, rozmyslal som o tom. A zaujimalo by ma ci sa niekedy dostanes do pozicie v akej bol zadavatel. Ine pismo, iny jazyk. A odpovedou je "najdi si". Ked budes v zahranici a budes sa potrebovat spytat na cestu, tak si spomen na to ako sa tu chovas.
a ano, pisal som to 2 minuty. najprv som zadal do googla poziadavku aby som zistil, ci to vrati relevantne dokazy (otvoril som prvy a treti a zbezne presiel obsah). potom som to dal do "vygooglim to za teba" a link som vlozil do prispevku. myslim, ze 2 minuty (mozno aj viac) je viac nez adekvatna doba.
posledny odsek nejdem komentovat, zjavne si nepochopil. nevadi, mozno raz.
Ja som Ta pochopil, aj s Tou tvojou blbou naladou ktora sa zacala prejavovat hned po tom, ako Tesco Mobile zacalo podnikat na Slovensku. To mas naozaj taky velky problem s O2 alebo sa jednalo len o nahodu?
Mimochodom, skus porozmyslat nad tou analogiou ktoru som spomenul. Mozno potom pochopis ako si sa choval.
ja som mu nasiel vysledok, dokonca mnozstvo vysledkov, stacilo len kliknut. to uz hadam zvladne - napriklad hne dna prvy vysledok.