Trošku probleny z Ubuntu (studio) 9.10

Sekcia: Aplikácie & Desktop 18.12.2009 | 14:42
Avatar Miloš Linux Mint, Ubuntu studio  Používateľ
Mám už nejaký čas Ubuntu studio 9.10 a robí mi starosti. Sem-tam trošku zatuhne a keď ho reštatrujem tak sú niekedy "rozlietané" panely čo mám. Všetky sú hore a trasú sa na mieste a nereagujú na nič. Niekedy vypadnú aj ikony Home a pocitaca z plochy. Vtedy mi neostáva nič iné ako nabootobať si normálne Ubuntu z druhého disku a z Home ubuntu studia vyhadzat nastavenia panela a tak. Potom si zapnem Ubuntu studio a zas si mozem všetko nastavovať odznova tak ako to chcem ja.

Je to problém čisto v Ubuntu studio či robí niečo takéto aj z normálnym Ubuntu 9.10? Či sú ešte neni vychatné muchy?
http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Linux
    • Re: Trošku probleny z Ubuntu (studio) 9.10 18.12.2009 | 19:02
      Avatar << Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE  Používateľ
      nieje to problem skor compizu ? skus nechat polozky v paneli odblokovane lebo ( aspon podla mna ) mam pocit ze ked su zablokovane tak blbnu viac ako odblokovane. alebo pouzi daky dock alebo nieco take a panel zmaz. insie ti neviem poradit :PP
      Prečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
      • Re: Trošku probleny z Ubuntu (studio) 9.10 18.12.2009 | 21:34
        Avatar Miloš Linux Mint, Ubuntu studio  Používateľ
        :) najväčšia sranda je ta že ešte som sa ku Compizu ani nedostal nainštalovať ho lebo vždy ma zblbnuté panely predbehnú :)
        http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Linux