SUSE Linux Enterprise Desktop - wine
Chcel by som si nainstalovat wine - na stranke wine som nasiel aj pre SLE 11 ale neviem co tam mam stiahnut pretoze tam je i586, ia64, noarch, repodata, src, x86_64 a ja neviem ze kde mam hladat pre notebook HP 620, tak i586 to nieje , ia64 tiez ne .
Potreboval by som nejake repozitare pre SLE11, ak nejake existuju. Alebo ze ktora architektura je HP 620
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
výstup by mal vyzerať asi takto :
Linux meno_stroja 2.6.35-7-generic #11-Ubuntu SMP Wed Jul 7 04:25:00 UTC 2010 x86_64 GNU/Linux
Písal o tom, že pre akú architektúru má nainštalovať program, a aj to sa pýtal, že akú architektúru má, a bolo mu poradené ako si ju zistí. Pri užívateľovi Slackware, čo je teda značne tvrdý orech a kde už musíš byť fakt zdatný na úrovni shelu, mi podobné otázky prídu fakt divné..
Naozaj je to také nezrozumiteľné?
keď si otvoríš yast, tak máš tam v ponuke medzi komunitnými depozitármi nejaké ďalšie
pridaj pacmana a medzi štandardnými repozitármi začiarkni wine repo
uname -a
pozri zo Slackware. Pokiaľ nie, nabotuj tam hocijakú live distribúciu Slax, Ubuntu...malo by to byť jednoznačnejšie.idealny pripade je pridat to repo aj ked to vyzaduje pripojenie na net z daneho pocitacu, a bez netu treba navyse manualne riesit zavislosti...