Thunderbird update
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 20:53xxxx Návštevníkpokial nemas pozadovanu verziu v repozitaroch, stiahni si binarku z ich webu tu... je tam ale k dispozicii len 32 bit. verzia...
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 21:08Marko NávštevníkNo ale teraz ked to nainstalujem, tak budem mat prakticky 2 verzie. Myslel som, ci sa ta stara verzia neda updatovat nejakym sposobom. Ked si nainstalujem verziu z ich webu, tak to nebude ako teras, ale iba program v adresari (napriklad thunderbird) v mojom domovskom adresari.
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 22:37xxxx Návštevníkpozri, kde mas nainstalovaneho TB (zvycajne /usr/lib/thunderbird/) - cez synaptic si odinstaluj sucasnu verziu, rozbal stiahnuty archiv a nakopiruj jeho obsah do spomenuteho adresara ako root.... a mas plnohodnotnu instalaciu len s tym rozdielom, ze TB nebol instalovany z deb baliku...
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 22:55Marko NávštevníkDakujem a ako je to s mojimi datami? Mozem potom pouzit adresar .thunderbird z mojho domovskeho priecinku, ktory je tam teraz?
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 23:13xxxx Návštevníkurcite ano, ale pre istotu si ho zazalohuj - pre pripad...
-
Re: Thunderbird update 01.08.2010 | 23:17xxxx Návštevníkale upozornujem, ze spomenuty postup plati pre 32 bit system... ak mas 64 bit, musis doinstalovat baliky pre 32 bit emulaciu a TB nakopirovat do /usr/lib32/thunderbird/
-
-
Re: Thunderbird update 02.08.2010 | 01:09maor Mint, Debian, Raspbian, LibreELEC PoužívateľMyslím, že Mozilla má repozitár aj na launchpade, tak si ho stačí pridať (možno cez Ubuntu Tweak, už si nepamätám, či tam bol) a nainštalovať TB napr. cez Synaptic.
-
Re: Thunderbird update 02.08.2010 | 01:19xxxx Návštevníkasi nieco podobne
-
-
-
-
-