predam velmy stary pc
01 02 ram 00 ram02 05 06 zdroj 08 02
ciselnik
nieco podobne by to malo byt ako toto neviem moc o tom pc, dolezita informacia, nema procesor, viem ze tam su 2 Ramky 1 graficka karta 1 zdroj, 1 HDD , 1 Disketova mechanika, 1 Maticna Doska, a su tam porty na kadeco vzadu, predam aj s myskou co do toho pasuje, v predu je cislenik,kable samozrejme ku vsetkemu, a skusal som to spustit, nabehlo vsetko teda hucalo islo a aj cislenik ukazoval, ale neslo dalej kedze to nema procak, cenu ak ma dakdo zaujem navrhnite vy ,mozem pridat aj kabel ku zdroju, a v zdroji je napajanie aj pre monitor, ak bude dakdo potrebovat vediet parametre tak sa pokusim zistit presne, popripade to vimenim za daco ine, napriklad zhanam plynovu masku :) , alebo aj dake stare elktronkove radio, ale tranzistor so sovietskeho zvazu, len to by som bol rad keby tie veci sli :), alebo narvhnite vy, ja neviem, povodne som to chcel na testy s textovymi linuxami, ale niesom bohvie aky hardwarovy borec a neviem si zohnat procesor , preto pc predam alebo vimenim
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Problém je v tom, že je to na prácu už nepoužiteľné a múzeá to ešte nechcú. Najmä ak sa jedná o neznačkovú krabicu bez príslušenstva. Teoreticky by sa to dalo zneužiť ako router, ale hotové riešenia sú lacnejšie a majú nižšie prevádzkové náklady.
Možno sa nájde niekto čo si to zoberie za odvoz, alebo to skončí v zbernom dvore.
Takže si môžeš kúpiť hodinový strojček riadený rádiom, a pošli fotky.
Keď chceš, pribalím Ti k tomu aj Apple Macintosh, performa, CPU motorola mk68. Aj s sieťovkou, klávesnicou, myšou a monitorom.