wifi problém vo fedora 15
po týždni používania mi začala vypadávať wi-fi na Fedore 15
- automaticky sa pripojí a po čase /pol hodina/ používania začne vyskakovať okno so zadaním pre prístup /WPA/.
môžem robiť čo chcem nepripojí sa, stále vyskočí to okno. Reštart PC síce na chvíľu pomôže, ale to nie je riešenie
Ďakujem za rady
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
inštaloval som zo stránky realtek ich ovládač pre linux - repozitáre obsahujú verziu tušim pre 8192CE, tá však nie je vhodná po preštudovaní návodov a postupov
Už som vyskúšal čo som vedel, ale prečo to zrazu začalo zlyhávať, to neviem
Skúsil si to takto isto?
/ako root/
yum update
yum install kernel make kernel-headers patch gcc kernel-devel wget
wget http://download1.opendrivers.com/uploaddrv-2010-03-24/network/realtek/rtl8192se_linux_2.6.0015.0127.2010.tar.gz
tar -xvzf rtl8192se*
cd rtl8192se*
cp -rf firmware/rtl8192se /lib/firmware
make all
make install
cp HAL/rtl8192/rtl8192se_pci_ko /lib/modules/'uname -r'/kernel/drivers/net/wireless
modprobe rtl8192se
/etc/init.d/networking restart
Tu sa tomuto problému venuje viacero ľudí, skús inú verziu drivera. Nič iné mi nenapadá
veľa článkov som prečítal, je však málo odpovedí. pre F14 som použil tento istý driver a keď sa mi to podarilo, neboli potom problémy. z tohoto usudzujem, že driver asi bude OK
budem musieť downgrade na F 14 :-))
neviem nakolko to moze suvisiet s tymto -
zadam:
init3
a nedokazem sa prihlasit, "incorrect login or password" pritom uzivatel aj root je jedno heslo - tento stroj nepouziva okrem mna nikto
nie, nie keby aj bol, tak to spravim znova
inak pred instalaciou to updatnem vždy
toto sa mi uz stalo, teraz si uz davam pozor
som rad kazdej rade, pretoze aspon znova skontrolujem a mozno som na nieco zabudol, lebo uz fakt neviem
Vďaka