classic Ubuntu

Sekcia: Aplikácie & Desktop 16.06.2011 | 15:35
Boris   Návštevník
Zdravim ludia, mam takyto problem:

mam ubuntu 11.04 na 2 notebookoch a na obidvoch rovnaky problem. Nepacilo sa mi nove gnome, tak som si dal klasicke a chcel som si zapnut efekty kocky. Lenze pri zaskrtnuti Zapnut kocka plochy mi zmizne oramovanie okien(minilalizovat, maximalizovat.. Subor, Upravit...) Tak som ako riesenie vymazal gconf, aby som mal zakladne nastavenia. Jeden notas je Acer a druhy Toshiba, grafiky GeForce a Intel. glxgears v pohode aj glxinfo. Pri predoslych verziach Ubuntu som s Compizom na tychto notebookoch nemal problem, vsetko fungovalo bez problemov diky
    • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 16:06
      Avatar Dare_devil Debian, OpenSuse  Používateľ
      doinstalovat emerald a potom spustit cez alt+f2 emerald --replace ( dekorator okien pre compiz )
      There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
      • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 16:37
        Boris   Návštevník
        nainstaloval som aj dal replace a tiez mi to spravi... zmizne to
        • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 18:30
          Butt Kick Bench   Návštevník
          sice som compiz nevidel uz hodnu chvilu, ale tvoj problem je pravdepodobne toto
          • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 19:18
            Avatar default Debian  Používateľ
            zrejme sa CUBE a WINDOWS DECORATION nejak blokuju, ked to zapinas tu kocku, nepise ti nahodou ze na zapnutie je potrebne vypnut daky plugin alebo daco tak?
            R.K
          • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 21:23
            Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ
            presne tak v nastaveniach compizu staci zapnut plugin - windows decorator
            (mozno najprv treba dosintalovat extra pluginy pre compiz - su v repozitaroch)
            Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
            • Re: classic Ubuntu 16.06.2011 | 22:10
              Avatar default Debian  Používateľ
              ale jemu dekoracie idu, zmiznu az ked povoli efekt kocky
              R.K
            • Re: classic Ubuntu 17.06.2011 | 01:30
              Boris   Návštevník
              mam aj extra pluginy aj zaskrknuty ten window decorator a stale nic