vystup zvuku zo sluchadiel aj z reprakov
Mam problem s tym ze ked pustim zvuk cez sluchatka, repraky z nb neprejdu do mute modu ale hraju zarovno s nimi. Co je problem ,ze nastavenia pre sluchatka, pripadne zaskrtnutie alebo pdobne som v alsamixeri a v nastaveniach zvuku nikde nevidel, disponujem iba moznostou nastavenia pre Master, PCM, Microphone, Mic1, Digital.
Skusal som aj pridat nejake moduly do alsa-base.conf ale bez vysledku, neviem uz co dalej,
Ak niekto viete riesienie, bol by som povdacny
Dakujem :-)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Neriešilo sa to tu už?
Zvláštne je, že postupom času vývojári jadra dorobili autodetekciu na takmer všetky z nich. Namiesto triafania sa na slepo, alebo pár minút hľadania na google, ktoré by zabralo desiatky pokusov by som odporučil vyskúšať nové jadro na nejakej modernejšej distribúcii a skontrolovať ako ju spozná. A podľa toho sa to potom dá poriešiť v tom debiane ktoré má jadro z doby kamennej.
Ale, to pôvodné si v systéme nehaj, aj s initrd, system.map a podobnými vecami v /boot.
Do terminálu napíš lspci vo výpise nájdi zvukovku a do Googla daj Debian Squeezy názov_zvukovky headphones a hádam sa na niečo doklikáš.