Nazory na web frameworky
Chcel by som vediet ake su vase nazory na ramce JSF, Wicket, Spring MVC pripadne ine? Potrebujem sa rozhodnut pre nejaky webovy framework na velku aplikaciu. Bolo by to urcene na identity managment. V sucasnej situacii sa snazime prejst z povodnej technologie a chcel by som sa spytat na vase nazory, odporucania pripadne skusenosti.
Potreboval by som aby dany framework umoznoval jednoduchu, rychlu trovrbu aplikacie co ma taha ku komponentovemu zameraniu + dostatocnou moznostou riadenia request/respons komunikacie.
Osobne som nakloneny pre JSF, uz len preto ze je standart
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nazory na web frameworky 26.04.2013 | 14:49Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorosobne tieto nepoznam, viem, ze vysiel porovnavaci clanok na zajtra.sk , kde su spominane zend, yii, nette a ine.Moja strana | Blog
-
Re: Nazory na web frameworky 26.04.2013 | 15:47listrdave Linux Používateľpardon moja chyba, zabudol som uviest ze technologia pouzitia je Java
-
Re: Nazory na web frameworky 26.04.2013 | 15:53Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátoraaaha, tak to skor Javisti poradia, ak sa najdu.Moja strana | Blog
-
-
-