otazka

Sekcia: Ostatné 13.01.2014 | 20:42
fluminense   Návštevník

zdravim, potreboval by som radu, nakoľko v oblasti vyvoja/programovania webu som uplne mimo. co by stalo (ako finance, tak aj casovo ci personalne) vytvorit obdobnu stranku ako je tato: http://www.tenismanazer.cz/ plus, v ktorom jazyku by to bolo vhodne vytvorit a kde by som mal na takuto pracu niekoho hladat, resp. kam sa obratit. diky

    • RE: otazka 14.01.2014 | 11:29
      Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

      odpovede na tvoje otazky velmi zavisia od toho aku funkcionalitu by si chcel mat na stranke? Ked popises uplne laicky co by to malo robit, tak ti dokazeme dat lepsiu odpoved.

      git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
      • RE: otazka 14.01.2014 | 12:03
        Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor

        Som si preklikal ten web. V skratke: Každý hráč si vyberie 5 tenistov, to bude jeho tím a podľa toho ako hrajú sa mu pripisujú body. Body sa dajú vsádzať na zápasy. Sú tam rôzne štatistiky: najlepší tím, najlepší tím za obdobie... Je tam ligový princíp najlepší postúpi do vyššej ligy, najhorší traja zostúpia do nižšej. Nižšie ligy sú rozdelené do divízií. Je tam ešte pár fjučúr, ale nechel som sa tu moc rozpisovať.

        Môj odhad 2000€ dodanie za 2mesiace.

        Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
        • RE: otazka 14.01.2014 | 12:25
          Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

          to su tie funkcie co su vidiet, otazka vsak je ci tam nie su nejake skryte. Napr. ma napada rss agregator pre vysledky - pochybujem ze to denne doplnaju rucne, skor to beru z nejakej stranky co sa tomu venuje. Na cene sa asi priblizne zhodneme 1000€-2000€ v zavislosti od kvality vyhotovenia templatu, doplnkovych funkcii a rychlosti nakodenia.

          git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
    • RE: otazka 14.01.2014 | 12:11
      Avatar d_   Návštevník

      ludi by nemal byt problem zohnat :) :) .... ak das kontakt, mozem skusit zohnat :)

    • RE: otazka 03.02.2014 | 23:51
      Avatar fluminense   Návštevník

      zdravím, takže, dal som si trošu časového odstupu. síce programovaniu nerozumiem, ale nie som si istý, či akýkoľvek redakčný systém by bol vhodný. majú svoje jadro, ktoré je treba prispôsobovať a upravovať. takže joomla neprichádza do úvahy. riešenie vidím v naprogramovaní od podlahy.

      vzhľadom k tomu, že pôvodná otázka bola istým spôsobom strohá, pokúsim sa fungovanie hry objasniť. gro hry funguje na týžennej báze. sekundárne/doprovodné súťaže môžu byť týždenné ako aj mesačné či polročné. resp. môžu byť prispôsobené podľa súťažného kalendára. nakoľko sa jedná a športovú, tenisovú, hru, herný kalendár v podstate kopíruje súťažný kalendár ATP a WTA. takže čo týždeň, to v podstate ligové kolo.

      každý týždeň máte k dispozícii 2000 bodov ako pre mužskú, ATP vetvu, tak aj pre ženskú, WTA vetvu. skladajú sa teda 2 mančafty, mužský a ženský po 2000 a 2000 bodov. počet turnajov závisí od kalendára ATP a WTA. za týchto 2000 bodov si môžete vybrať z aktívnych (na danom turnaji) hráčov, najviac však desať. v praxi to znamená; jurko má hodnotu 1200 bodov, janko, 50 bodov, ferko 250 bodov, karol 1100 bodov, patrik 750 bodov, kamil 340 bodov, jurko 2 má 500 bodov, anton má hodnotu 180 bodov, adrian je hodný 75 bodov... . takže nie je možné si vybrať jurka a karola spolu, nakoľko v súčte majú 2300 bodov. je možné zvoliť jurka, janka, ferka avšak už nie patrika, pretože to by bolo opäť cez limit 2000 bodov. ale za zvyšných 500 bodov je možné vybrať jurka 2 alebo kamila + adriana.

      vyhodnocovanie prebieha podľa toho ktorý hráč (tenista) ako bol úspešný na danom podniku. body za jedntlivé turnaje a umiestnenie sa rozdeľujú podľa daného kľúča. a podľa toho, ktorý hráč je ako počas sezóny úspešný, môže mať v polovici sezóny hodnotu 175 bodov alebo 1400 bodov. hranica hodnoty každého hráča (tenistu) sa odvíja od jeho úspešnosti v sezóne. ako manažér tímu máte však stále iba 2000 + 2000 bodov a je iba na vás ako s nimi každý týždeň naložíte. ďalšie otázky zodpoviem, stačí sa pýtať.