Ahoj,
neviete mi dakto poradit dakeho poskytovatela email hostingu,co ma aj daky basic program zdarma? potrebujem to pre .company a +- jedina funkcna sluzba co som poznal odniekal, zoho.com podporuje iba domeny s nazvom do 6 znakov.
Ahoj,
neviete mi dakto poradit dakeho poskytovatela email hostingu,co ma aj daky basic program zdarma? potrebujem to pre .company a +- jedina funkcna sluzba co som poznal odniekal, zoho.com podporuje iba domeny s nazvom do 6 znakov.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Program TimeShift zálohuje hlavne jadro operačného systému a na zálohovanie užívateľských súborov je vhodné použiť iný program. Ako vhodný adept sa javí program Borg Backup. Ten je však vhodný iba pre skúsených užívateľov vzhľadom na jeho dosť nepohodlné ovládanie. Existuje však grafická nadstavba Vorta, ktorá používanie programu Borg Backup sprístupňuje aj neskúseným užívateľom.
Zdroj: Arch Linux CZ
Vy daná bola LTS verzia Trisquel linux 11 pod gesciou Free Software Foundation. Trisquel 11.0 Aramo je postavený na Ubuntu 22.04 LTS s podporou do 2027.
Zdroj: Trisquel
Spoločnosť DreamWorks zverejnila zdrojové kódy svojho renderovacieho nástroja MoonRay pod open source licenciou Apache 2.0.
Zdroj: github.com
Nokia oznámila jeden z prvých lacných smartfónov so systémom Android navrhnutých na opravu doma, čo používateľom umožňuje vymeniť batériu za menej ako päť minút v spolupráci s iFixit.
Zdroj: odkaz
Špecifická distribúcia pre staré počítače, ktorá bola na puppy linuxe. Posledná verzia je z 30.1.2023.
Legacy OS je postavený na antiX / Debian Bullseye 64 Bit a momentélne je vo vývoji aj 32bitová verzia
Zdroj: Legacy OS
Tomáš Matějíček vydal nové verzie Slax v dvoch edíciách, 15.0.1 postavený na Slackware a Slax 11.6.0 na stabilnom Debiane.
Zdroj: Slax.org
Samsung vydal odporúčania na optimalizáciu MySQL pre beh na SSD. V dokumente uvádza aj benchmarky.
Zdroj: Samsung Semiconductor
15.1.2023 bola vydaná tretia minoritná verzia MX linux 21.
Zdroj: MX Linux
Vývojári linuxovej distribúcie OpenMandriva predstavili užívateľom novú rolling-release edíciu s názvom ROME. Táto edícia OpenMandrivy má vyplniť priestor medzi stabilnou a vývojovou vetvou s častejšími aktualizáciami softvérových balíčkov.
Zdroj: LinuxExpress
Po dlhej dobe bola dnes uvoľnená nová verzia Retro Virtual Machine(2.1.0). Jedná sa o veľmi zaujímavý emulátor ZX Spectra a jeho klonov. Okrem iných noviniek, dokáže nová verzia emulovať aj Sega Master System. Okrem podpory Windows a MacOS, je Retro Virtual Machine samozrejme dostupný aj pre Linux.
Zdroj: Retro Virtual Machine
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
To sa mi zdá ako blbosť, aj v nápovede (zoho.com) som našiel screenshot s ôsmimi znakmi, kde si prišiel k tejto informácií?
no, vyhodilo mi error,tak som im napisal na podporu a dostalo sa mi 2 odpovedi:
--------------
Hi Michal,
Thanks for the mail and interest in Zoho Mail Suite.
On reviewing the attachment you sent us, we found the characters after the "." (Example: .com, .Org, .net) have exceeded to 7 characters where we allow to have only 6 characters.
Look forward to assisting you at the best.
Have a great day ahead.
---------- Hi Michal,
Thanks for the mail.
Unfortunately, you will not be able to use your company domain mvc.company with our services.
Look forward to assisting you at the best.
------> takze neviem,vyzera to tak ,ze nie su ochotny tam pomoct :-))
Nie som zrovna en lingvista, ale ja tomu rozumiem, tak že po bodke si uviedol sedem znakov.
domena.7znakov
To naozaj más doménu mvc.company? Páč až teraz som si prečítal aj druhú polovicu správy :)
Ty máš doménu v TLD company? Koľko to stálo? Ja by som chcel tiež.
Chodiaci tata to dáva za 19€, ale podľa mňa je to dosť nepraktické, veľa písania, to môže ľudí odradiť.
Dáva, nedáva. Whois odpovedalo negatívne, takže tú doménu nemá.
keby mvc.sk alebo mvc.com ci mvc.eu boli volne,tak tu .company neberiem ;)
To je smola, pretože adekvátna náhrada zdarma za zoho.com asi neexistuje.
Otázkou je že čo všetko pottrebuje keďže sa pohybuje v IT a základné hostingy sú od pár centov. Od toho by som sa odrazil už v štádiu plánovania. Mimochodom, doména MVC.eu je voľná, len ju majú ako trojpísmenkovú uzamknutu doménoví špekulanti.
ahoj,
v pred-registracii(mesiac-dva dozadu) za cca 29$, teraz to je asi 25$.
v obrazku mas dokaz,ze mi dosiel mail od godaddy, ale pisem teraz bc. takze neamm cas nahadzovat web moc, ale emial by som uz chcel sprevadzkovat :))
Čau. Tú doménu len parkuješ, zatiaľ sa nepoužíva.
jj, vravim,nemam teraz moc cas... ale zaplatenu ju minimalne na tento rok mam :))
Keď si sa vybral cestou preplatenej domény a služieb zdarma, tak budeš asi musieť pohľadať. Mimochodom, už dávno sú na slovenskom trhu produkty s balíčkom internetových služieb aj s doménou, za nižší poplatok ako si dal len za doménu. A k tomu to nastavenie, ....
to je pravda, ale potrebujem to na par emailov mesacne, tak som nevidel dovod predplacat si daku sluzbu... pozriem sa teda po dakej platenej sluzbe :-)
Dakujem Velmi pekne za rady :-)
ahoj, skusal som pridat tvoju domenu a islo to - pouzivame kerio collaboration suite. cena 3eur+dph/m za account. ak mas este zaujem, napis samox86@lnx.sk. dik
Skús mu napísať email, kontakt naňho máš cez whois.
dakujem za ponuku,
nakoniec som zakotvil na wedose... a cena cca 1e/m :-)