zdravim - ide vam flash na google chrome 64 bit? mne uz v druhej verzii chromu (po update prehliadaca) hlasi "Shockwave Flash has crashed". Ziadne zasahy do prehliadaca ani do systemu som nerobil... dik
zdravim - ide vam flash na google chrome 64 bit? mne uz v druhej verzii chromu (po update prehliadaca) hlasi "Shockwave Flash has crashed". Ziadne zasahy do prehliadaca ani do systemu som nerobil... dik
Správcovia projektu GRUB vydali celkovo 117 opráv kódu
Matematik Claus Peter Schnorr a jeho teória, ktorá môže ohroziť šifrovací systém RSA.
Ako posunúť Zabbix na vyššiu úroveň alebo "Čo nenájdete v out of the box inštalácii" odprezentuje séria Zabbix webinárov v slovenčine.
Medzi témami nájdete napr. servisný strom, integráciu Openshift klastrov, monitoring SAP prostredia a iné.
Bola vydaná nová verzia Mageia 8, ktorá je nasledovníkom Mandriva Linuxu. K stiahnutiu sú aj Live ISO s desktopmi GNOME, Plasma a Xfce. Linky na download nájdete na domovskej stránke a na stránkach DistroWatch.com
Server debugpoint.com zverejnil oznámenie o dostupnosti MX Linuxu pre Raspberry Pi aj s inštalačnou príručkou.
TensorFlow je end-to-end open source platforma pre strojové učenie.
Bola vydaná nová verzia Linux Mint 20.1 Ulyssa s LTS podporou - v troch vydaniach s desktopmi Cinnamon, MATE a Xfce. Bližšie informácie ako aj linky na download nájdete na domovskej stránke a na stránkach DistroWatch.com
Na vyše 100 tisíc firewall, VPN gateway a access point controller zariadeniach značky Zyxel bol nájdený účet s administrátorskými privilégiami, ktorý bol zapísaný priamo v kóde firmvéru. Tento účet zabezpečil útočníkovi root prístup či už cez ssh, alebo cez webadmin interface.
Dnes bol vydaný Quassel 0.14-rc1. Quassel IRC je moderný multiplatformový distribuovaný IRC klient.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Skús skontrolovať koľko modulov pre flash máš aktívnych, a poprípade ten od Adobe zruš. Chrome by mal mať priamo v sebe jeden, a ževraj funkčný.
mam (ne)funkcny jeden modul, a to prave ten chromacky. mam nainstalovany uz dlho aj samostatny flash pre ffoxa, ale ten v ponuke doplnkov pre chrom od istej doby nefiguruje... neviem si tuto nefunkcnost vysvetlit - prisla s predoslou verziou chromu, ako som uz bol spomenul...
Keď sú v systéme dva moduly, tak sa môžu biť. A preto sa asi znefunkčnil ten vstavaný. Ale odporučiil by som Ti update, ak sa ten balík sám neprehodil na vyššiu verziu.
problem mi robi updatnuta verzia - skusim pockat a dalsiu...
Nemôže to súvisieť s týmto?
html5 prehravanie mi bezi bez problemov (nie len na youtube)... a kde sa vyzaduje flash, tam to pada
Ja mam tiez problem na Debian 7 64bit s flashom na Chome.
.
Problem je v Pepper flash plugine.
Debian 'stable', wheezy, 7.x has glibc from the libc6 package, which has version 2.13-38+deb7u2 currently, and thus is older than the 2.14 that the libpepflashplayer.so in Google Chrome 37 and 38 requires.
To reproduce this you will need a Debian Stable system, not a later Ubuntu system that has a later glibc.
This needs fixing. The source of google chrome packages for me is the apt sources line "deb http://dl.google.com/linux/chrome/deb/ stable main", and as Debian is the originator of 'deb' you'd expect 'stable' in that to match Debian Stable, not Ubuntu.
.
Da sa to vyriesit 2 sposobmi:
1. doinstalovat do Debianu libc 2.14
2. pouzit libpepflashplayer.so (ktory bol kompilovany s libc 2.13) zo starsieho Chromu
ok, vdaka