Ahojte pokusam sa nainstalovat Internet Explorer na Lubuntu ale nejak sa mi nedari skusam secko stiahol som si
wine-config-sidenet-1.9.1.tgz
dal 1/ie6 only/ hadze chyby dal som 0/default/ napisalo instalace ok ale nikde IE nevidim a v programfiles ked ho spustim vypise chybu skusal som aj wiki z ubuntu.cz IE7 cez winetricks naisntalovat balicky ale nejde,aj IEs4Linux nejde, prosim vas ako najjednoduchsie nainstalujem IE na linux prosim.
Tam spustíš konfiguráciu alebo ako sa tomu nadáva a v Menu si nájdeš IE. Ale ten origo MS asi nerozchodíš.
Čtu seznamy balíků… HotovoVytváří se strom závislostí Čtu stavové informace… Hotovowine je již nejnovější verze.Následující balíky byly nainstalovány automaticky a již nejsou potřeba: account-plugin-windows-live libsvga1 libx86-1 linux-headers-3.13.0-24 linux-headers-3.13.0-24-generic linux-headers-3.13.0-48 linux-headers-3.13.0-48-generic linux-image-3.13.0-24-generic linux-image-3.13.0-48-generic linux-image-extra-3.13.0-24-generic linux-image-extra-3.13.0-48-genericPro jejich odstranění použijte „apt-get autoremove“.0 aktualizováno, 0 nově instalováno, 0 k odstranění a 8 neaktualizováno.
Na buduce skus formatovanie...
Mas ho uz instalnuty, jo a mas tam bordel. Daj:
skusil som aj v mozzile doplnok IE TAB ale ked chcem dat stranku cez IE TAB pise ze mu chyba zasuvny modul ale neviem aky
Čo chceš vôbec spustiť pod IE?
tak konecne som to rozbehal isiel som cez winetricks ie6 nejde ,ale skusil som ie7 doplnil par suborov do knihovni a uz ide,ide mi hlavne o mapu na katasterportali
Jáááj, no tak to je beh na véééľmi dlhú mílu. Ja som sa už nakomunikoval s tými fušermi čo to akože vyvíjajú. Hovno robia a je to tam prehnite od vrchu ku spodu byrokraciou.
Napíš presne aké kroky si spravil aj pre druhých.
Nebolo by jednoduchšie revidovať starý článok, poprípade aj s posledným komentárom odkazujúcim na interface pre OSM nástroje?
To vyskúšam aj ja.
isiel som podla tohto
http://wiki.ubuntu.cz/internet_explorer_7
tak ani v tej IE7 ejde mapa daco jej chyba,ale toto ide
https://uzivatel.wordpress.com/2011/02/27/katastralne-mapy-v-linuxe-lahko-a-rychlo/
este sa s tym pohram aby to slo aj vo firefoxe
</div>
IE7 pod WINE ani nepôjde keďže na desktopovej platforme je nepodporovaný resp. je podporovaný len na platforme POS ktorá je odštepom z prastarých XP a oficiálne je nekompatibilná s desktopovou vetvou. Samotný KAPOR má medzery v zabezpečení, takže konekciu odmietajú moderné a podporované prehliadače.
Toto bez hromadnej pripomienky asi nepôjde. Odporúčam sa obrátiť na SOIT s tým, že Kataster Portál je dostupný len pomocou HTTPS s deravými šiframi ktoré sú odmietané v moderných prehliadačoch. To činí celý KAPOR nepoužiteľný.
Alternatíva, teda databáza listov vlastníctva CICA nemá AFAIK mapu.