Zdravim.
Narazil som asi na primitivny problem, ale neviem si poradit. Snazim sa oprasit si PHP a narazil som hned na zaciatku.
Vytvoril som formular. Obsluzny skript ma prijat data z formulara a vypisat vysledok. Vysledok sa vsak nevypise.
Ako priklad uvediem toto: vytvoril som si subor pokus.html a welcome.php. Do pokusu som skopiroval prvy priklad odtialto, do welcome som skopiroval obsluzny skript, ktory je hned pod prikladom. Po vyplneni policok a odoslani formulara, sa zobrazi iba staticka cast skriptu- nezobrazi sa obsah premennych. No a neviem prist na to, preco tomu tak je.
Budem vdacny za pomoc.
A čo tak hodiť celý kód na pastebin a dať sem link.
Preto som dal odkaz na ten príklad. Ten mi robí presne to isté.
To nie je odkaz na tvoj kód, pretože tie príklady fungujú.
Ved o to ide. Dal som tam ten odkaz, že aj tie príklady mi nejdú. Niečo musím mať zle nastavené, ale nemám ani poňatia, čo mám hladať. Je zbytočné (podľa mňa) sem dávať ten príklad, keď chyba je kdesi v konfigurácii a nie v príklade. Ale hodím ho teda sem.
Tak, prisiel som na to. islo v skutocnosti o dve chyby.
Prvou bol chybajuci php modul pre apache (v minulosti som zvykol pouzivat Xampp).
Druha chyba bola mnozina syntaktickych chyb- chybajuci znak dolara pred niektorymi premennymi a pouzitie zlej premennej.
Stve ma, ze som neprisiel na to hned...
A co to ma s apachom na tom odkaze co si uviedol, ved to je uplne niekde inde ako na tvojom lokale :D
Skopiroval som si ich na pocitac a spustal na nom, aby som vedel, ci je v mojich skriptoch syntakticka chyba, alebo ci ide o chybu v konfiguracii Apache-a.