Som tu znova. Bodhi som zatiaľ vyškrtol z potenciálne zaujímavých distribúcií. Momentálne ma zaujíma wattOS /inštalácia na starý počítač 1GB RAM/. Live boot mám odskúšaný. Má nietko osobnú skúsenosť? wattOS
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Osobne by som neskúšal distribúciu ktorá má stránky ako reklamu na CocaColu a Wiki prázdnu jak noty na bubon.
Veľa toho tam nemajú, ale.. antiX toho tiež až tak nemá.
Tie najlepšie rady si už dostal vo vlákne „bodhi ..“ Daľej je toto len mlátenie prázdnej slamy .. haha
Ale čoby mlátenie.. Pýtať sa, učiť sa je základ ;)
Ale tebe sa nechce ucit (na vlastnych chybach) pripadne prilozit ruku k dielu, ty chces hotove odpovede bez roboty. A ver tomu ze univerzalne plati - bez prace su neni kolace ......
Závisí aj od toho, aký výsledok očakávaš keď chceš variť perník. Toľko ku koláčom bez práce.
PS on nechce výsledky bez práce. On sa chce len porozprávať.
Aký algoritmus si použil, že si dospel k bludnému názoru? :D Keď nevieš, čo som reálne skúšal /inštaloval/, čo som hľadal na zahraničných fórach atď., tak nepolievaj hlúposti.. Podaktorí mi tu pripomínajú nemenovaného majiteľa linuxovej distribúcie v Čechách. Väčšina ľudí si myslí o ňom svoje, iba mu to nepovie do očí. S tým ja problém nemám. Uzatváram vlákno.
Ono tej Wiki pre antiX je ďaleko viacej, je pravda, že by to chcelo človeka, ktorý by to celé zmigroval z Mephisu (predchodca antiXu) a MX antiXu.
Veru, chýbajú ľudia nie len pre antiX..
nestabilne (R9) odporucam pouzit skor osvedcene distro