Prosím poraďte mi ako si opet nainstalujem windows mam windows a napol linux + som na monitore na usb mam nabootovany windows 10 linux je ,,, ka mam mint 18 a neviem ako si dat opet windows uz s tym nervacim 2 dni PROSÍM PORAĎTE
Linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Že kuknem do šuplíku, vyberiem zakúpené CD s MS Windows, vložím ho do CD mechaniky a postupujem podľa inštrukcií.
Bohužiaľ viac neporadím, všetky moje CD s Win už len vysia na stromoch a strašia vtáky aby mi nezožrali úrodu.
http://wiki.ubuntu.cz/odstran%C4%9Bn%C3%AD_ubuntu Plati aj pre mint.
Čo to presne znamená, že máš napoly linux? Má to znamenať, že máš obidva linux aj windows nainštalované v dualboote alebo čo? Treba sa vyjadriť konkrétnejšie. Nainštalovať znova windows je jednoduché. Na inom počítači, prípadne aj na svojom, pokiaľ je funkčný, si urobíš inštalačné USB s windows, nabootuješ z neho a dáš inštalovať. Inštalačka sa už potom sama o všetko postará. Pokiaľ nevieš ako to máš urobiť, treba to zveriť niekomu, kto sa troška viacej vyzná.
Zavolaj si na technickú podporu firmy Microsoft keďže máš problém s inštaláciou ich produktu. Zakúpený ho predsa máš.
Katastrofalne napisane. Pravdepodobne si s tym Windowsom neporadi.
Odkiaľ si? Ak si z okolia Nitry, viem Ti s tým pomôcť.
Stavím sa o kačku že podľa názvu témy to bude najčítanejšia otázka do fóra :)
Ale vieš aká je najlepšia kačka?
Zo Sika? :)
Nechám sa poučiť,,,
tr.kačka
Wlasaty konečne si sa prejavil ako chlap :-D
Beriem to ako stávku, výhru si určil.
Nerob si iläúzie-možno je teplýýý!
PAVEL-Nerob si ilúzie-možno je teplýýý!