Tak ma napadlo kus mimo témy, nájdu sa tu filmoví maniaci ktorí majú chuť niekedy vypadnúť do kina v BA prípadne do Senca? Osobne mám najradšej nejaké to sci-fi a thrillery, kino premiéry si užívam v Poluse, mám to od seba možno 200m :) Mám na FB stránku Filmový klub kam pridávam novinky, kto chce pridám ho do uzavretej skupiny,,,
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Poslený, kto ma dostal do kina bol Marťan.Ak sa podarí niečo podobmé, tak prečo nie.
Ja som to nebol.
Aktuálne je v kine Life, ale najviac sa teším na máj, bude pokračovanie Promethea a Strážcov galaxie,,,
Toto sú moje naj, je medzi nimi aj Marťan,,,
To skôr Kino Nivy. Napríklad taký film La vie d'Adèle bol fajn, a je ich dosť. I keď už je sezóna na prírodu.
To nepoznám ale má to dobré hodnotenie,,,
Alebo Captain Fantastic či Кин-дза-дза!(1986). Nič z toho čo obľubujem nespadá do kategórie Polus, alebo s pivom vstup zakázaný.
Ja som skôr klasický filmový konzument, alternatívne filmy mi nič nehovoria,,,
Tie filmy čo som vymenoval nepatria medzi alternatívne umenie. Jedná sa o bežnú umeleckú produkciu ktorú bez problémov odvysiela aj verejnoprávna televízia. Teda v prípade dievčaťa s modrými vlasmi po drobnej cenzúre. V jednej scéne tam dosť klepali rezne.
Alternatíva vyzerá trošku inak. Ale spomínať ju na alternatívnom portáli pre SW? Neslýchané.
Myslel som ten ruský film, nie s Mortensenom. Noo len som chcel oživiť tento portál, neber to tak striktne,,,
Tak ten Кин-дза-дза! bol nakrútený v štúdiách Mosfilm-u, na IMDB má 8.2/10 a radí sa do Steampunku. A tiež sa občas vyskytne v TV. Nemyslím že Steampunk patrí medzi alternatívne umenie, keďže sú toho plné hry.
Svet sa nedelí na mainstream a na alternatívu.
Pridavam dobrý film na pozretie far from men
Nevyzerá to zle, možno si to pozriem,,,
Ja som vyrastal na votrelcoch a rok vydania prvej časti sa zhoduje s mojim rokom narodenia :) Aj preto musím o mesiac vidieť Votrelec: Covenant od Ridleyho Scotta.