Na hlavnej strane linuxos.sk som cez tacped posunul sipku a zrazu sa mi este viac zmensili pismena, ktore boli i doteraz nejake mensie. Skusal som to zmenit v nastaveniach na stranke cez Sablony, variant Alfa je najlepsi. Ostane webstranky su bez zmeny. Prosim o pomoc, dost ma to vyrusuje.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Tomuto nerozumiem:
Ak si zmenil, temu, tak musis dat temu Alpha. Mala by sa volat aktualna, ale…
Ak si upravil lupou priblizenie stranky, tak stlac CTRL+SHIT+0.
Spravne je CTRL+0
Ctrl +, Ctrl - to neopravy?
Ak máš myš s kolieskom, stlač Ctrl a toč s kolieskom. Jedným smerom zväčšuje, druhým zmenšuje. Alespoň vidíš, na čo je okrem iného dobré mať myš.
Livan, 100 bodov, vdaka, uz som spat.
Tak klikni na tlačítko vyriešené. Prístupné je iba zadávateľovi dotazu.
ctrl+shift+0 neurobil nic, ctrl+ takisto. Dal som ctrl- a uz to mam skoro necitatelne /male pismena/. Toto pisem uz z 2.NB.
Spravne je CTRL+0. Da defualt priblizenie stranky.
Obávam sa, že Ctrl+0 nefunguje.
Neviem, mne u FF ctrl + nula ide.
Lenže distefano (aj ja) používa google chrome a tam to nefunguje.
Hm, aj v Chromium CTRL+0 funguje.
Skúšané na Opere i Google Chrome a
funguje na oboch.
Žeby bol na tom touchpade zapnutý multitouch a ten spôsobil problém ? Nabudúce treba potiahnuť prstami aj do opačnej strany :D
Pomohla mys, bez mysi som to mohol nastelovat stlacenim ctrl a suchnutim na pravej strane touchpad-u, co ma nenapadlo. Ake lahke, resp. vratit do povodneho stavu ctrl+0, ako radili vyssie.
tak ja som až teraz pochopil co to
znamená
zrovna tu diakritika mala dosť veľký zmysel
nevadí hlavne že sa vyriešilo
Nieco podobne ako pred rokmi víkend, ja to volam suchatko, ale Jazykovy urad LS by uz povedal, ze je to zu viel.
Niečo sa mi marí, že prípona -tko je česká, správne by to malo byť -dlo čiže šúchadlo. Spýtame sa pani Mislovičovej :)
Moze byt, potom male suchadlo by mohlo byt suchadielko. Sranda s tymi prevzatymi slovami, tam to je len divoke, napr. zavinac volaju Madari kukac /cerv/. Co sa mi ale paci najviac, tak to sú polski inovatori - pr. telefon komorkowy, alebo komorka.
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/7816/
Tak Mislovičovej, ja si o tom myslím svoje.
Mysli si o Mislovičovej, to bol zrejme blbý ftípik z mojej strany :)