Zial, nestihol som zaregistrovat nazov firmy pri prepinani TV, v spravach informovali o bezpecom sposobe pouzivania mobilu na horeuvedeny ucel. Ponukaju to aj zahraniciu, aj Macko sa k tomu kladne vyjadroval. Date mi niekto presnejsie voditko?
Europsky ockovaci preukaz v mobile
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Aktualna situacia je takova, ze ziadne ockovacie preukazi sa v celo-EU dohodou nepouzivaju. Do zahranicia (v hrubom) v EU toleruju antigenovy test alebo PCR test. Ale zisti si presne podmienky podla statu kam cestujes.
V EU za staty nie je aktualne jednoznacna zhoda zatial za ockovacie poukazy, ze ano. Juzne EU staty chcu tento poukaz, kvoli tomu aby mohli mat letnu sezonu (a prijmy do rozpoctu).
Pytal som sa na tu firmu zo slov. sprav a jej aplikaciu.
Kde si to v spravach videl a kedy?
Ok, uz si poradim, Svedi uz to ponukaju EU a aj moja ZP Dovera nieco komplexne chysta, vraj vsetky ockovania. Teda, napr. aj proti tetanu, malarii, zltej horucke, pouzitelne pri mojich buducich cestach na safari do Tanzanie aj do brazilskej Amazonie.
Zaujímavá budúcnosť.
No veru, je to zaujimava moznost, ale pre mna uz len z obrazkov od syna a nevesty.
Sú dve možnosti ako sa to bude vyvíjať
1, každý druhý mesiac bude nová mutácia a bude sa treba furt očkovať
2, keď sa vymenia vlády a skončí táto falošná mediálna pandémia, tak žiadne preukazy nebude treba
No a Macko to je teda iný "expert"...
Odporúčam to neriešiť a radšej si spraviť ten test
...moja mačka tiež je zaočkovaný...mobil nemá...napriek tomu už bola vo švajcu...a ty do kauflandu to nepotrebuješ...ludská hlupost,to je nevyčerpatelna energia...
Telefon stratis, imho najjednoduchsie bude vytetovat na predlaktie ciarovy kod, ked nemci dodaju knowhow aj kotleby budu chciet kerku.