Hezký den, asi dvacet let mám účet u ČSOB. Nikdy jsem nepoužíval internetové bankovnictví. Neměl jsem potřebu. Ale teď nastala doby kdy ho potřebuji. A tím nastala otázka který internetový prohlížeč by asi by byl nejvodnější k tomuto účelu. Pročetl jsem různé stránky na netu, ale jsem z toho ještě víc zmaten. Tak mám prosím o radu který internetévý prohlížeč. Nejméně mám zájem o Chrome a Firefox. Je mi jasné že je nejlepší daný internetový prohlížeč používat jen k tomu účelu. A také pokud možno do něj žádné doplňky. Děkuji za jakoukoliv radu
Internet. prohlížeč a internet. bankovnictví
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.

Není dúvod být zmaten, kterýkoliv z těch dvou je díky dvoufaktorovému ověřování vhodný. Ja používám Google Chrome na linuxu a nemí žádný problém. Ani Firefox by neměl být problém. Vyhnul bych se méně rozšířeným browserúm, jako je např. Brave, LibreWolf apod. Nakonec to sám uvidíš, zda to bude na tom prohlížeči korektně fungovat nebo ne.
Myslím, že v súčasnosti to všetko ide bez problémov v kdejakých derivátoch Chrome či Firefoxu. Ja používam Zen browser pre internetbanking UniCredit, ČSOB i PrimaBanka.
...dalsia paranoia...uz 15 rokov nato pouzivam firefox,aj z toho dovodu,ze moja banka je čisto internetová,platim ucty,nakupujem,aj prijimam peniaze...a je to velmi pohodlné,vsetko mám pod kontrolou,vedenie učtu je bezplatné...pritom firefox mám aj hlavny prehliadač...firefox a chrome su najlepsie zabezpecené prehliadače...ako pisali dvojfaktorové overenie...podla mna radsej chodievaj stat pri okienku v banke...je to moj názor...