Java-firefox

Sekcia: Aplikácie & Desktop 23.02.2005 | 23:23
Nyo   Návštevník
Dobry den all mam taky problem a to s instalaciou : jav-y do prehliadaca po stiahnuti jre-1_5_0_01-linux-i586.bin nemam sajnu co s tym ak mozem poprosit o pomoc tak na nyo@centrum.sk mam mandrake 10.1 official (ako to tam mam nahodit) a este jeden problem nieco som spravil a ked kliknem na rpm tak sa ma pyata cim to otvorit aky je prikaz aby mi to fungovalo tak ako pred tym vdaka moc alll .
    • Re: Java-firefox 23.02.2005 | 23:02
      gofree   Návštevník
      problem s javou by mal riesit clanok o firefoxe na tejto stranke...recenzie programov/firefox....podla toho som to vyriesil aj ja
    • Re: Java-firefox 23.02.2005 | 23:23
      prompt   Návštevník
      Identicky problem som riesil pred nedavnom. Najprv treba rozbalit a sprevadzkovat javu. Na to aby si ju mohol rozbalit(nainstalovat) prikazom urpmi, najskor pouzi prikaz: chmod +x subor_s_javou.bin potom urpmi subor_s_javou dalej ti pomoze stranka: http://goland.org/Tech/Installing_Java_in_Mandrake_9_1.html totizto musis pridat nejake riadky do startovacieho skriptu. a samozrejme musis pouzit aktualne nazvy. a aby ti to fungovalo aj s Firefoxom, na to ti pomoze stranka: http://kb.mozillazine.org/Firefox_:_FAQs_:_Install_Java (startovaci skript sa spusti iba ked sa odhlasis a prihlasis)