9-11. marca 2018 PyCon SK v Bratislave.

18.01.2018 | 13:14 | RicCo386 | Komunita

Na tri dni sa hlavné mesto Slovenska po tretíkrát zmení na miesto s najväčšou koncentráciou profesionálnych programátorov, systémových administrátorov, učiteľov informatiky aj technologických nadšencov. Hlavným lákadlom bude konferencia PyCon SK 2018, určená záujemcom o Python, jeden z najpopulárnejších programovacích jazykov na svete.

Účasť opäť potvrdilo mnoho zaujímavých rečníkov z celého sveta. Jedným z hlavných bude Michael Kennedy, tvorca populárneho podcastu Talk Python To Me. Mená ostatných rečníkov budeme postupne zverejňovať na našom webe.

Vyhradený priestor na konferencii budú mať aj admini, pretože chystáme “DevOps Track”. Dúfame, že sa nám podarí lepšie zoznámiť tieto dva svety.

“Early bird” lístky sa vypredali veľmi rýchlo a momentálne sú v predaji už len lístky za štandardnú cenu. Obidva doterajšie ročníky (2016 aj 2017) boli vypredané, preto ak chcete mať istotu, že sa na konferenciu dostanete, nenechávajte si kúpu lístka na poslednú chvíľu.

Ako komunita sa snažíme byť čo najviac otvorení, preto sme opäť spustili grantový program pre ľudí, ktorí si nemôžu dovoliť kúpiť lístok.

Dúfame, že aj tento rok sa nám všetkým spolu podarí vytvoriť otvorenú a tvorivú atmosféru, ktorú si všetci na PyCon SK užijeme ako jedna veľká Python komunita.

Tešíme sa na vás 9. marca 2018 na PyCon SK v Bratislave.

Zdroj: https://2018.pycon.sk/sk/

    • RE: 9-11. marca 2018 PyCon SK v Bratislave. 18.01.2018 | 21:45
      Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor

      Sorry nedá mi pridať toto kultové video, Harrison je zbiják :)

      Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org