Ach ten iPhone - recenzia

26.08.2008 | 18:40 | stano170 | Novinky

Túžite po novom iPhone? Prečítajte si menšiu "recenziu" podanú ozaj skvelým spôsobom :-).. Okrem niečoho nového sa aj trošku pobavíte.

    • nefunguje 27.08.2008 | 12:48
      ooo   Návštevník
      aj by som si precital, keby ta stranka fungovala. asi sa niekomu z Apple nepacili nazory na iPhone? :-)
      • Re: nefunguje 27.08.2008 | 13:38
        Avatar zr3zo Arch Linux  Používateľ
        no ale ta stranka funguje. Inak podareny clanok :)
        zrezo@jabbim.sk
      • Re: nefunguje 27.08.2008 | 13:51
        czz   Návštevník
        O nic si neprisiel.. polovica z tyh akoze vtipnych hlasok tam nie je pravda.. (to ze to nema mapy napriklad, alebo lahko poskrabany display)

        A potom su tam vyslovene blbosti, ako ze ako browser tam nie je firefox/opera ale safari (citujem: "To je čo za Afrika browser??") co je prezentovane ako nevyhoda, ale v skutocnosti som lepsi mobilny browser este nevidel.. Par bodov tam navyse opakuje, aby clanok nebol rovnako kratky ako ud jeho autora atd.

        Inak vacsinu tych veci ktore este ako tak su pravda je easy poriesit zadarmo par aplikaciami, ale tak asi je v mode plut na to co leti. Keby aspon ten clanok bol pisany nejak normalne.
      • Re: nefunguje 27.08.2008 | 22:30
        Avatar stano170 Gentoo  Používateľ
        stranka funguje
        < GENTOO FOREVER >
    • Zameranie tohto portálu 27.08.2008 | 14:07
      Avatar Miroslav Bendík Gentoo  Administrátor
      No myslím, že tento portál je zameraný na linux. Drobná otázka: čo ma táto správa spoločné s linuxom?
      • Re: Zameranie tohto portálu 27.08.2008 | 14:12
        czz   Návštevník
        To uz sa tu davno neriesi ;)
      • Re: Zameranie tohto portálu 27.08.2008 | 14:41
        Avatar borg Arch, Debian jessie  Administrátor
        tak si precitaj o "O nas"
      • Re: Zameranie tohto portálu 27.08.2008 | 17:31
        Avatar Milan Dvorský debian,mint kde,android  Administrátor
        tak ked sa ti nepaci, ako admin mozes schvalovat aj ty spravicky a nie len dvaja ludia ... a apple je unix based ... takze asi tolko ....
        • Re: Zameranie tohto portálu 28.08.2008 | 00:26
          Avatar Miroslav Bendík Gentoo  Administrátor
          To bude asi tým, že sem chodím asi tak 1 - 2x týždenne (som momentálne dosť zaneprázdnený). O to či apple má, alebo nemá niečo spoločné s unixom tu moc nejde, skôr to na čo správa odkazuje je pomerne neobjektívny pohľad na iphone ktorý písal človek ktorý ho nikdy nevlastnil. Celkovo má zhruba nulovú informačnú hodnotu.
    • macka vo vreci 27.08.2008 | 18:51
      Avatar Peter Rozum Arch Linux  Používateľ
      preco si ten clovek vlastne kupil ten iPhone ked nema tie funkcie ktore on tak vyuziva a nezisti si co sa s tym da spravit?
      mobily akosi nemusim a uz vobec nie aby to bol modny doplnok
      Everything is proceeding as I have foreseen.
      • Re: macka vo vreci 27.08.2008 | 22:46
        Avatar stano170 Gentoo  Používateľ
        "mobily akosi nemusim"
        ehm.. :-).. tak si asi jediny ktory so sebou vlaci pevnu linku.. alebo zeby priamu linku? :-D
        ale nic v zlom teda

        "preco si ten clovek vlastne kupil ten iPhone"
        no asi drviva vecsina ludi ktory si kupuju $apple len koli tomu ze ma to pekny dizajn tak necudo taketo prekvapenia.. a navyse.. od imidzovych veci by som neocakaval funkcne prevraty ale len nutne minimum..

        Ale tak ci tak.. v apple vedia ako prilakat pozornost ludi na uzasny dizajn vsetkeho co spravia :-)
        < GENTOO FOREVER >
      • Re: macka vo vreci 28.08.2008 | 00:21
        Avatar Miroslav Bendík Gentoo  Administrátor
        Len pre zaujímavosť ten článok bol napísaný ako vtip, ten človek si nekúpil iPhone.
        • Re: macka vo vreci 28.08.2008 | 01:38
          Avatar Peter Rozum Arch Linux  Používateľ
          ak si ho fakt nekupil tak este ze tak. ale my pouzivatelia linuxu mame zhruba predstavu ake zaujimave intelekty sa vedia vyskytovat, hlavne co sa tyka nepodlozenych diskreditacnych tvrdeni.
          Everything is proceeding as I have foreseen.
    • nefunguje 28.08.2008 | 09:36
      Avatar david1 Debian Etch, Ubuntu 8.10  Používateľ
      mne sa ta stranka zobrazit neda,vypisuje toto:
      Chyba kódovania obsahu
      
      Stránka nemôže byť zobrazená, pretože používa neplatnú alebo nepodporovanú formu kompresie.
      
      Stránka nemôže byť zobrazená, pretože používa neplatné, alebo nepodporované formátovanie.

      Vie niekto co s tym?
    • nesika 29.08.2008 | 00:07
      Avatar david1 Debian Etch, Ubuntu 8.10  Používateľ
      ten chalan je riadny nesika, ktory ***** strci mobil ku klucom a ocakava ze sa neposkriabe displej? to by som nespravil ani ja a to nemam iPhone.. a to ze ma lave ruky a nevie jednou vytukat na dotykovom displeji ani prd? ja to vidim tak, ze chlapec si svoju flustraciu zo svojej nesikovnosti, ktorou si dodrbal mobil vybil v recenzii, amater :D