antiX-21-beta2 iso dostupné. (Debian 11 based)

07.09.2021 | 15:55 | bedňa | Nová verzia

Máme 2 verziu na vyskúšanie skúsenými používateľmi. Tieto iso súbory predvolene používajú SysVinit.

antiX-21-b2-x64-full a antiX-21-b2-386-full sú vydania v beta kvalite pre skúsených testerov antiX na testovanie a poskytnutie spätnej väzby pred konečným vydaním. Nepoužívajte to ako hlavný operačný systém, aj keď * je možné * aktualizáciu na konečnú verziu (žiadne prísľuby).

* Prispôsobené jadrá antiX 4.9.0-279 a 5.10.57 na 64 bitovom live iso. Skúste vo svojich testoch oboje. * prispôsobené jadro antiX 4.9.0-279-486-non-pae na 32 bitovej živej iso. (verzie PAE dostupné v repo obchodoch) * Zmeny živého bootovania grub/UEFI. Namiesto používania predchádzajúcich ponúk konzoly vyberte z ponuky zavádzacieho systému a podponuiek možnosti živého spustenia (trvanlivosť atď. ...). Skontrolujte lokalizáciu. * Nová oblasť výberu oddielu inštalátora vrátane určitej podpory lvm, ak existuje zväzok lvm. * žiadne balíčky pre hostí Virtualbox, takže je najlepšie ich otestovať na skutočnom hardvéri-živom, úspornom alebo nainštalovanom. * pridané ovládače mesa vulkan * vylepšená lokalizácia aplikácií a živého systému

VEĽKÉ NOVINKY!

Teraz zahrnujeme 2 (forked) aplikácie poskytované skidoo používateľom antiX. (Veľká vďaka). * zzzFM nahrádza SpaceFM * slimski nahrádza správcu tenkých prihlásení.

Pošlite akúkoľvek spätnú väzbu na fóre antiX a uveďte, či testujete liveCD, frugal, vo virtuálnom počítači alebo na skutočnom ťeleze. Máme záujem predovšetkým o testovanie nových ponúk zavádzania systému UEFI live system, ako aj o testovanie inštalátora. Testovanie Virtualboxu je vítané, ale hľadáme hlavne problémy so skutočným hardvérom (ak existuje).

Zdroj: antiX Linux