E. Snowden dokumenty: Viedeň je metropola špionáže pod taktovkou americkej NSA

03.01.2015 | 19:01 | dodoedo | Novinky

Z dokumentov E. Snowdena vyplýva, že Viedeň je metropola špionáže pod taktovkou americkej NSA. Investigatívny novinár Erich Möchel (ORF) teraz zhrnul tieto aktivity odpočúvacích agentov vo videu prednášky na 31. Chaos Communication Congress (31C3) v Hamburgu. Média z konferencie 31C3. Pre informácie o problematike si pozri zdroj správy.

    • RE: E. Snowden dokumenty: Viedeň je metropola špionáže pod taktovkou americkej NSA 03.01.2015 | 23:43
      Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor

      Tak by som pripojil moju poznámku z článku čo som tu písal pred viac ako rokom. Príbeh s Moralesom bol práve z Viedenského letiska

      Máme tu oficiálne potvrdenie o tom, čo sme vlastne všetci vedeli, vlády nás sledujú, kauza PRISM. Je čas sa zamyslieť nad tým, keď sa naši predstavitelia na nás vykašlali, či to necháme tak aj my. Videli ste nejaké reakcie proti tomuto útoku na Európu? Žiadne sankcie, žiadne výstrahy, proste ideme v tom spolu a sme ticho aby sa to neprevalilo. Dôkaz si "bohužiaľ pre nich" zabezpečili sami, prehľadaním Moralesvho lietadla. Pred pár rokmi, keby verejne presiakli informácie o sledovaní to by bol poprask, dnes sú bohužiaľ ľudia k svojim právam ľahostajní, tí hore to vedia a skvelo to využívajú.

      Spomínaný článok.

      Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org