Recenzia UBUNTU telefónu

20.02.2015 | 14:09 | vxmery | Novinky

Krátka recenzia BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition telefónu.

    • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 20.02.2015 | 14:40
      Avatar Andrej Lacho Debian, CentOS obcas Kubuntu  Administrátor

      O mesiac má prísť do SVK O2.

      Keby nemá taký malý display tak by som ho možno aj zobral.

      Linux without fckin systemd
    • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 20.02.2015 | 20:39
      Avatar xhc Debian /AwesomeWM  Používateľ

      ja by som ho bral zase, kebyže nemá dotykový displej

      History: Ubuntu 5.04 -> Kubuntu 5.10-7.10 -> OpenSuSE 10.3-11.3 /KDE | 2012-2013 Arch Linux /AwesomeWM
      • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 20.02.2015 | 21:06
        Avatar Andrej Lacho Debian, CentOS obcas Kubuntu  Administrátor

        +1 :D

        Linux without fckin systemd
        • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 20.02.2015 | 21:27
          Avatar xhc Debian /AwesomeWM  Používateľ

          rýchlovybíjajúca sa batéria a dotykový displej, ktorý reaguje podľa nálady, či počasia, to sú dve hlavné veci, vďaka ktorým som nepodľahol tomu fenoménu smartphon ... no ale akosi mi to nevadí, mobil používam naozaj iba občas

          History: Ubuntu 5.04 -> Kubuntu 5.10-7.10 -> OpenSuSE 10.3-11.3 /KDE | 2012-2013 Arch Linux /AwesomeWM
    • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 23.02.2015 | 18:08
      Avatar Maroš K Fedora 20,Arch Linux,Linux Mint  Používateľ

      Už je vonku aj dual sim verzia,do toho by som išiel. Tizen ani Jolla ešte nemá vonku dual sim telefón

      Linux Mint (desktop),Fedora 23 Gnome (osobný notebook)
      • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 24.02.2015 | 16:10
        Avatar Andrej Lacho Debian, CentOS obcas Kubuntu  Administrátor

        Ta Jolla ma zaujima viac ale ako UbuntuTouch. Len bohvie kedy pride na slovensko.

        Linux without fckin systemd
        • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 24.02.2015 | 18:37
          Avatar 7R7 Debian Stretch  Používateľ

          Ak myslíš Jollu tak tú si môžeš kúpiť na ich stránke. Ak Ubuntu tak to neviem.

          • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 24.02.2015 | 23:08
            Avatar Andrej Lacho Debian, CentOS obcas Kubuntu  Administrátor

            Ubuntu tu bude čo nevideť ale tú Jollu bz som uvítal na slovenskom trhu :)

            Linux without fckin systemd
            • RE: Recenzia UBUNTU telefónu 24.02.2015 | 23:58
              Avatar 7R7 Debian Stretch  Používateľ

              na trhu tu ani nebude, je to cielené na čínu, v EU je to vo Fínsku ale cez ich shop sa to dá kúpiť bez poštovného ak si dobre pamätám, mal som na to zálusk už to 2x stálo len 200€ ale prachy potrebujem na niečo iné takže som Jollu ešte nekúpil.