LinuxOS, ja a ty

17.04.2015 | 20:16 | Žumpa | bedňa

Viete napísať "ty si troll"? Tak ste tu správne.

Som rád že existujú ľudia ktorí ti poďakujú aj za opravu v kóde ktorá činila dva znaky, som rád že existujú ľudia ktorí ťa chcú za priateľa pretože si im opravil v kóde dokonca celý riadok. Toto ma hrozne napĺňa a mám vieru že tu raz bude lepší svet. Krásne na tom je že národnosti, viera a politické názory pri tom nehrajú žiadnu rolu.

Toto všetko je super, ale ten svet super nieje všade. Niekde proste vynaložíš kopec úsilia a popritom určite spravíš aj prešľapy. Sú jedinci ktorí dokážu to všetko dobré odignorovať a budú stále a dookola upozorňovať len na chyby.

Nebudem to tajiť, som proste človek so všetkým čo k tomu patrí, mám dobré a zlé dni, tiež sa niekedy zle vyspím. Hoci väčšinou viem že mám zlú náladu tak si zaleziem bokom a nesnažím sa ukazovať, nie vždy to vyjde. Pretože som človek odpúšťam rovnaké prešľapy aj svojim kamarátom a kolegom.

Vždy ma ale dokážu prekvapiť ľudia ktorí toto dookola dokážu vyťahovať aj po rokoch.

Mám vás rád a našťastie k Linuxu spravidla pričuchnú inteligentní ľudia a toho dobrého je väčšina, tak mi netvrďte že je tu zlá atmosféra, podeľte to tým dobrým čo sa tu deje a zistíte že je toto portál s najlepším smerovaním na Slovensku.

    • RE: LinuxOS, ja a ty 18.04.2015 | 11:39
      Avatar vxmery Mint 21.3 Cinnamon  Používateľ

      Že je väčšia radosť v dávaní ako prijímaní pocítia niektorí hneď, lebo to majú v povahe. Iní sa k tomu dopracujú a časť ľudí to nezažije nikdy. Tých mi je ľúto.

      • RE: LinuxOS, ja a ty 18.04.2015 | 22:02
        Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor

        Dávať je vždy lepšie, osobne mám z toho viac radosti.

        Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org