vyhladavanie na webe
potreboval by som pomoct ... ako spravit vyhladavanie na webe.tak aby hladalo na mojej stranke.
stacilo by ma potlacit spravnym smerom a dat zopar rad ako na to.
za pomoc by som bol fakt vdacny
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
alebo si mozes dat nejake CMS-ko, ktore podporuje vyhladavanie, napr. Drupal a vyhladavat cez to
alebo si spravit vlastne indexovanie/vyhladavanie
zalezi aj od toho na co sluzi dana stranka a co vsetko tam mas a ako to chces vyhladavat
ale zjednodusene pojde o to, ze si musis vytiahnut plain text formu stranky (ak neches indexovat aj html tagy) rozdelit na slova a v databaze mat ulozene vsetky slova a k nim prisluchajuce stranky. a potom uz len vhodne zvolit dotaz na databazu a mas vsetky vysledky :-)
to je to najprimitivnejsie riesenie, bez relevantnosti odkazov, navstevnosti, kvality stranky atd...
ale vazne som este nic take nerobil (nemusel robit :-) tak odporucam www.google.sk ;-)
ked nie odporucam skusit ako je dole spominane to google adsence ci ako, s tym som sa popravde este nestretol
S mysql nepracujem dlho a som skor samouk, takze k takymto vecickam som sa este nedostal..
ale inak, v dnesnej dobe je obrovske mnozstvo informacii, ktore sa jednoducho nedaju vsetky naucit, aj ked sa clovek snazi :-)
Scio me nihil scire.
Viem, ze nic neviem.
(Sokrates)
presne tak ako sa to pise, "c" sa cita ako "c" ak nasleduje za nim e, i, y, alebo ae, inak sa meni na k.
Aby som sa nepomylil vytiahol som radsej ucebnicu latinciny :-D