aky Linux???
procesor: AMD Turion64 X2 (1.7 GHz,256 KB L2 cache),
displej: 15.4" WXGA (1280x800) ColorShine (lesklý)
chipset:AMD M690G
systémová paměť: 1x1024MB DDRII 667
pevný disk 120GB SATA, otáčky 5400rpm
optická mechanika DVD Super Multi DoubleLayer
síťová karta WLAN 802.11a/b/g + LAN 10/1000, modem 56kb/s, Bluetooth module v2.0+EDR
grafika: ATI Radeon X1250
ukazovací zaříení:TouchPad
rozhraní: 1x VGA , 1x sluchátka, 1x mikrofon, 1x RJ-45, 1xRJ-11, čtečka karet 8v1 (MMC/ SD/ Memory Stick/ MS Pro/Memory Stick Duo/Smart Media/xD-Picture card), 4xUSB 2.0, FireWire, DVI-D , TV out (S-video), CMOS kamera 1.3M, 1x ExpressCard slot
A aky linux by som si mal dat aby mi to dobre fachalo, pretoze Mandrivu (zacne nacitavat ale asi v strede skonci) a dalej nepusti, SuSE 10.1 sa neda ani nainstall
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
1.PClinuxOS 2007
2.SAM 2007 rychlejsiu verziu PClinuxOSu s XFCE
3.ubuntu/xubuntu pripadne aj kubuntu
na nich je dobre aj to ze ked si stiahnes desktop CD verziu tak je to aj live CD teda ho bez instalovania mozes skusit
a ak mas nejake skusenosti s linuxmi alebo sa chces viac ucit a zistit ako funguju tak skus DEBIAN
a ako sa ma asi projekt preslavit za tych par dni svojej existencie? greenie existuje 3 tyzdne, co rozhodne nie je moc
a vidis ten podpis to je ono :)
na Debian sa moc necitim :D ale raz ho urcite skusim
Za druhe z toho isteho dovodu (+ este to ze tam mas dost novy chipset), nefunguju na tychto bookoch postarsie distra, sice bootuju ale nenajdu disk.
Takze odpovedou je, pouzi co najnovsie distro, idealne Arch Linux (ten je vzdy cerstvy), alebo nedavne openSUSE 10.3, popr. pockaj na Mandrivu 2008 alebo Ubuntu 7.10
BTW nezda sa vam, ze je Oktober masiacom Linuxovych distier?
greenie 1.0a
greenie 1.1
greenie 2.0
hovoris nieco o oktobri? :)